Επί κεφαλής Ερντογάν και ομοίων του έπρεπε η *Νέμεσις και Θεία Δίκη, να ρίξουν την οργή τους και όχι επί αθώων ανθρώπων.

Η βίαια, αυθάδης και αλαζονική στάση/συμπεριφορά, που αποτελούσε για τον αρχαίο ελληνικό κόσμο παραβίαση της ηθικής τάξης και απόπειρα ανατροπής της κοινωνικής ισορροπίας και γενικότερα της τάξης και ειρήνης του κόσμου, πιστευόταν ότι (επαναλαμβανόμενη, και μάλιστα μετά από προειδοποιήσεις των ίδιων των θεών) ότι οδηγούσε τελικά στην πτώση και καταστροφή του ασεβούς, πολεμοκάπηλου και όλα τα συνώνυμα….

Ο ΛΑΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.
Αμαρτίες ηγετών παιδεύουσιν λαό.
Κύριε Ερντογάν ακόμη και ο ίδιος ο Θεός σας Αλλάχ, σας τιμωρεί για τα ανείπωτα εγκλήματα κατά του Ελληνισμού, αλλά και άλλων Χριστιανικών λαών και όχι μόνο.
Ο Ελληνικός λαός δεν χαίρεται για την βιβλική καταστροφή στην γείτονα Τουρκία και αυτό το έδειξε έμπρακτα, όταν στις δύσκολες σας στιγμές έτεινε αμέσως χείρα βοήθειας και συμπαράστασης εκφράζοντας και την λύπη του για τα χιλιάδες θύματα.
Η μήνι του Θεού όμως επί της κεφαλής έπρεπε ως πέλεκης να πέσει σε εσάς και των ομοίων σας πρώην και νυν, φιλοπόλεμων και γενοκτόνων εκατομμυρίων αμάχων «απίστων» κατά την αμαρτωλή άποψη σας. Άνθρωποι ήταν και αυτοί,  όπως άνθρωποι ήταν 5,000 δολοφονημένοι Έλληνες της Κύπρου, η οποία παρά τις σφαγές, που υπέστη από τον Τουρκικό στρατό εισβολής, ήταν από τις πρώτες χώρες, που όχι μόνο εξέφρασε την λύπη της, αλλά και προθυμοποιήθηκε να αποστείλει όποια ανθρωπιστική βοήθεια, την οποία εσείς αναίσχυντα απορρίψατε, κάτι που αποδεικνύει ότι διακατέχεστε από  άσβεστο μίσος έναντι αυτού του μικρού Ελληνικού νησιού των 700,000 κατοίκων, που το 1974 η υπερδύναμη Τουρκία των 82 εκατομ. επιτέθηκε μια  «νύχτα» του Ιουλίου του 1974 ως νυχτοβάτης και θρασύδειλος προτού ξημερώσει.
Παρ΄ όλα αυτά, αυτός ο μεγαλόχαρος λαός από το υστέρημα του συνεχίζει να μαζεύει ανθρωπιστική βοήθεια για τους δεινοπαθούντες γείτονες Τούρκους…
Ναι! ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΕΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΠΛΗΞΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΤΗΝ ΛΥΠΗ ΜΑΣ…..
Ναι! ΑΥΤΑ ΤΑ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΑ ΠΡΑΤΤΕΙ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΤΗΣ  ΚΥΠΡΟΥ. ΠΑΡΑ ΤΟ ΟΤΙ ΘΡΗΝΕΙ 5,000 ΔΟΛΟΦΟΝΗΜΕΝΟΥΣ ΑΜΑΧΟΥΣ ΚΑΙ 1619 ΑΓΝΟΟΥΜΕΝΟΥΣ, ΘΡΗΝΕΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΟΥ ΧΩΜΑΤΑ, ΤΙΣ 550 ΣΥΛΗΜΝΕΣ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΙΣ 850 ΟΜΗΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΒΑΝΑΥΣΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ, ΑΠΟ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ, ΘΡΗΝΟΥΝ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ 350,000 ΕΚΤΟΠΙΣΜΕΝΟΙ, ΠΟΥ ΕΚΔΙΩΞΑΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΤΡΟΓΟΝΙΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΣΤΙΕΣ…. ΘΡΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΣΕΒΕΙΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΤΟΥΣ ΔΙΔΑΣΚΕΙ «ΑΓΑΠΑΤΕ ΑΛΛΗΛΟΥΣ» ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΦΙΛΟΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΣΟΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΚΟΡΑΝΙΟΥ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΟΜΩΣ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΕΡΑΝΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΔΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΗΣΟΥ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΠΟΚΑΛΕΙΤΕ «ISA MESIH» ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΩΣ ΠΡΟ ΜΩΑΜΕΘ ΠΡΟΦΗΤΗ KAI TIΣ ΟΠΟΙΕΣ ΦΙΛΕΙΡΗΝΙΚΕΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΗΡΕΙΤΕ …. ΚΑΙ ΕΠΙΜΕΝΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΤΕ!
Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε σας λέει το Κοράνι, αλλά άνθρωποι είναι και αυτοί όπως και σε άλλη σούρα παραδέχεται…
Στο 23,14: Έπειτα δημιουργήσαμε το σπέρμα σε θρόμβο από πηκτό αίμα, και δημιουργήσαμε το θρόμβο σε (έμβρυο) σβώλο συμπαγή, και δημιουργήσαμε το συμπαγή σβώλο σε κόκκαλα και ντύναμε (περιβάλαμε) τα κόκκαλα με σάρκα, κι έπειτα σχηματίσαμε απ’ αυτό ένα άλλο (νέο) πλάσμα. Ας είναι ευλογημένος ο ΑΛΛΑΧ, ό άριστος των δημιουργών των ανθρώπων …
Στο 16,4: Έπλασε τον άνθρωπο από μια σταγόνα σπέρματος, κι αλλοίμονο! Αυτός ο ίδιος (ο άνθρωπος) έγινε ανοικτός ανταγωνιστής (ενν. του Αλλάχ).

Δεν θα επεκταθώ στα περι Κορανίου, όμως θα σημειώσω ότι ….

Οι βασικές διδασκαλίες του κορανίου, είναι:

Στο Ισλάμ το Κοράνιο έχει τη θέση της απόλυτης αυθεντίας. Περιέχει «το λόγο του ίδιου του Θεού», όπως αυτός «αποκαλύφθηκε» στον Μωάμεθ μέσω του Γαβριήλ. Το περιεχόμενο του θεωρείται θείο και αλάθητο. Αποτελείται από συλλογές λόγων του Μωάμεθ και είναι χωρισμένο σε 114 κεφάλαια που ονομάζονται «σούρες», δηλαδή αποκαλύψεις.

Οι βασικές διδασκαλίες του κορανίου, είναι:

1. Ο Θεός.
…Είναι ένας, ο Αλλάχ, και ο Μωάμεθ είναι ο προφήτης του. Άλλοι προφήτες, όπως ο Μωΰσης, ο Ιησούς κλπ. προηγήθηκαν, αλλά ο Μωάμεθ είναι ο… τελευταίος και ανώτερος από όλους, διότι σ’ αυτόν δόθηκε η τελική και ολοκληρωμένη αποκάλυψη (Σ.Σ.: Να… πάρει τα όπλα;).

2. Οι Άγγελοι.
…Είναι δημιουργήματα του Αλλάχ και το έργο τους είναι να εκτελούν τις εντολές του. Ένας από αυτούς, ο Ιμπλίς (δηλαδή ο διάβολος) εξέπεσε. Στα όρια που του επιτρέπει ο Αλλάχ, ο Ιμπλίς και οι άγγελοι που τον ακολούθησαν στην πτώση, πειράζουν τους πιστούς με διάφορους τρόπους.( Όπως τον Ερντογάν κ.ά.)

3. Η ζωή και οι πράξεις των ανθρώπων.
..Προκαθορίζονται, λέει, από τη βούληση του Αλλάχ (κισμέτ), ο οποίος άλλον οδηγεί στο σωστό και άλλον αφήνει να πλανηθεί. (!!!)
Εντούτοις, στην Τελική Κρίση ο άνθρωπος ανταμείβεται ή καταδικάζεται ως.. υπεύθυνος για τις πράξεις του. (!!!)
Ο συμβιβασμός αυτής της αντίφασης αποτέλεσε ΖΗΤΗΜΑ για τη μουσουλμανική θεολογία, η οποία προσπάθησε να το λύσει με διάφορους τρόπους.

4. Η ανταμοιβή, και η καταδίκη.
…Η ανταμοιβή, συνίσταται σε μια παραδείσια ζωή με ποικίλες απολαύσεις , και η καταδίκη, συνίσταται σε φρικτά βασανιστήρια στην κόλαση, φρικτά βασανιστήρια που περιγράφονται πολύ ζωντανά.
Ιδιαίτερα τονίζεται η απόλαυση του παράδεισου ως… ΑΝΤΑΜΟΙΒΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ… ΑΠΙΣΤΩΝ!.. (Αυτή συνέβαλε στην ανάπτυξη του πολεμικού ζήλου που χαρακτήριζε τις στρατιές του Ισλάμ στη διάρκεια της ιστορίας του).

Στο δια ταύτα κ. Ερνογάν και συνοδοιπόροι σας, εάν και μετά την βιβλική σας καταστροφή, που ήρθε σαν θεϊκή προειδοποίηση, καλό θα ήταν για τον Τουρκικό λαό, αλλά και των γειτόνων σας, που σας συμπαραστέκονται επί τέλους να αποβάλετε όποιες εχθρικές βλέψεις έναντι του Ελληνισμού και επί τέλους να μετανοήσετε ενώπιον θεού και ανθρώπων, για την μελλοντική σας ευημερία και καλή γειτονία κυρίως για το καλό του δικού σας λαού, ο οποίος σε τίποτα δεν φταίει για τις μέρες και πράξεις σας. Διαγράψτε από τις καθημερινές σας προσευχές τα πιο κάτω, διότι το μόνο, που σας απομένει πλέον είναι η μετάνοια και η πορεία σας εν ειρήνη. Ο Θεός συγχωρεί μεν τους μετανοούντες, αλλά τους αμετανόητους ΟΧΙ.

Διαγράψτε λοιπόν τα πιο κάτω προτού είναι αργά. Επαναλαμβάνω ότι ο λαός σας σε τίποτα δεν φταίει για τα αμαρτήματα σας …. Αναθεωρήστε για το καλό του ίδιου του λαού σας, αλλά και όλης της ανθρωπότητας η οποία σας θεωρεί υπεύθυνο και για τα σημερινά δεινά, αλλά και για τα μελλούμενα ….

Ο πόλεμος, οι γενοκτονίες, οι λεηλασίες, η καταπάτηση και παραβίαση ξένων εδαφών, αιθέρων και θαλασσών, τα βασανιστήρια για την επικράτηση του Ισλάμ επιζητείται μέσα από τις σελίδες του Κορανίου: «Μην επιδιώκεται την ειρήνη, για να είστε οι κερδισμένοι» (47: 35). Και αλλού: «Οι Τούρκοι ήταν από τους πρώτους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του πολεμοχαρούς Μωάμεθ.

«Είμαστε οι βοηθοί του Αλλάχ και οι βεζύρηδες του Αγγελιοφόρου του. Πολεμούμε τον κόσμο μέχρι που να πιστέψουν στον Αλλάχ. Όποιος πιστέψει στον Αλλάχ και στον Αγγελιοφόρο του έχει εξασφαλίσει τη ζωή του και τα υπάρχοντά του από μας. Όσο για κείνον που δεν πιστεύει, θα τον πολεμήσουμε για πάντα για τον σκοπό του Αλλάχ. Ο φόνος του είναι μικρό πράγμα για μας» Σούρα (9: 69).» «Φονεύετε τους απίστους όπου και αν τους βρίσκετε» (2: 190-193).        «Θυμηθείτε ότι ο Κύριός σας ενέπνευσε τους αγγέλους (με το μήνυμα): “Είμαι μαζί σας δώστε αντοχή στους Πιστούς. Θα σπείρω τον τρόμο στις καρδιές των απίστων. Τσακίστε τους λαιμούς τους, και σακατέψτε τα ακροδάχτυλά τους”» (8: 12).                                                                                                                                             «Όταν συναντάτε τους απίστους (στη μάχη), τσακίστε τούς λαιμούς τους· αργότερα, όταν θα τους έχετε πλήρως καθυποτάξει, δέστε τους γερά» (47: 4).                                     «Πολεμήστε εκείνους που δεν πιστεύουν στον Αλλάχ, ούτε στην Ημέρα της Κρίσεως, ούτε θεωρούν απαγορευμένο εκείνο που έχει απαγορεύσει ο Αλλάχ και ο Αγγελιοφόρος του, ούτε παραδέχονται τη θρησκεία της Αλήθειας, (ακόμη κι αν είναι) απ’ τους ανθρώπους του Βιβλίου (χριστιανοί και Εβραίοι) μέχρις ότου πληρώσουν το φόρο υποταγής, κι αισθάνονται καθυποταγμένοι» (9: 29).

Είναι χαρακτηριστικό, ότι οι μουσουλμάνοι καλούνται να αποφεύγουν τις φιλικές σχέσεις με τους «άπιστους».                                                                                 Πρέπει επίσης να σημειωθεί πως μέσα στο Κοράνι οι προτροπές μίσους και βίας και διατήρηση αποστάσεων ασφαλείας- προς τους μη-μουσουλμάνους επαναλαμβάνονται μονότονα σε κάθε σούρα», που τηρεί απαράβατα ο νεοσουλτάνος Ερντογάν ….

Ποῖος δὲν μετανόησε ὅταν ἐσέφθη τήν… κραταιὰν χεῖρα τοῦ Παντοδυνάμου Θεοῦ; Ποῖος δὲν “χαμογέλασε” μὲ αἰσιοδοξίαν, ὅταν εἶδε νὰ τὸν περιβάλλουν ἄνθρωποι μὲ θυσιαστικὴν ἀγάπην καὶ διάθεσιν προσφορᾶς. Ποῖος δὲν ἐφοβήθη πρὸ τῆς ἀσθενείας καὶ πρὸ τοῦ ἀδυσωπήτου… θανάτου; Ποῖος δὲν ἐτρόμαξεν ἀπὸ φυσικὰς καταστροφὰς (καταιγίδας, πλημμύρας, πυρκαϊάς, σεισμούς, θυέλλας κ. ἄ.); Ποῖος δὲν ἠσθάνθη τρόμον καὶ ἀγωνίαν. Ἀλλὰ καί, ποῖος δὲν ἀνεθάρρησεν, ὅταν τὸν ἐπαρηγόρησαν σε ὀδυνηρὰς καταστάσεις τῆς παρούσης ζωῆς;                                                                                 Μόνο ο αμετανόητος Ερντογάν και συνοδοιπόροι του!

Αντώνιος Αντωνάς από πολύπαθη Ελληνική Χριστιανική Κύπρο, με καταγωγή από κατεχόμενη Αγία Μεσαορία, που ισοπεδώσατε, όπως και την κατεχόμενη Β. Κύπρο και που θρήνησε στενούς συγγενείς και φίλους μεταξύ των οποίων και τον εθνομάρτυρα αδελφό του, που κατέσφαξαν Μουσουλμάνοι Τούρκοι εισβολείς. Παρ΄ όλα αυτά χωρίς να λησμονούμε, από το υστέρημα της οικογένειας μας, προσφέραμε ανθρωπιστική βοήθεια στους δεινοπαθούντες Τούρκους γείτονες μας ….. Αυτή είναι η ανωτερότητα των Ελλήνων…

…………………………………………………………………………………………………………………..

 

loading...