Μπαινει σε λιγες ημερες η Ανοιξη και εμεις γεματοι επιδοματα,καλαθια καθε λογης και μαρκετ πας ετοιμαζομαστε για τις εκλογες,η προεκλογικη περιοδος εχει ηδη αρχισει με τον Κουλη να τρεχει απο το πρωι εως το βραδυ οπου τον καλεσουν και να υποσχεται καλυτερες μερες,καλυτερες μερες μας υποσχονται απο το 1974,ολα τα κομματα,οι μονοι τελικα που ειδαν καλυτερες μερες ειναι οι ιδιοι και κανεις απο εμας.

Αν τωρα εσεις ειστε σε καλυτερη κατασταση απο την περσυνη,την προπερσυνη η των τελευαιων 40 και χρονων μαλλον θα ειστε οι τυχεροι σε αυτη την χωρα,εγω αυτο που παρατηρω ειναι αλαφιασμενους ανθρωπους να τρεχουν και να μην φτανουν για να ξεπληρωσουν τις καθημερινες τους υποχρεωσεις,και τελικα να μενουν με λιγα σεντς για να περασουν το υπολοιπο του μηνα.

 

Μα θα μου πειτε…ολα τα καταλυματα ειναι γεματα τα τριημερα,ολα τα θεατρα το ιδιο,καποιοι εχουν ακομα λιγα και χαλανε,οι υπολοιποι που δεν τους φτανουν δεν εχουν αυτη την πολυτελεια.

 

Αν τωρα περιμενετε κατι καλυτερο απο τις εκλογες…λυπαμαι αλλα θα σας απογοητευσω,το μονο που θα ακουσετε θα ειναι υποσχεσεις που δεν θα τηρηθουν,οπως παντα,οποιος και να βγει το σχεδιο δεν αλλαζει,περα απο οσα οργανωνονται για να βρεθουμε μια μερα προ εκπληξεων και να μας πουν οτι πλεον ειμαστε υποχειρια τους …μεχρι τοτε θα συνεχιστει το ιδιο παραμυθι,αναπτυξη και καλυτερη ζωη.

Αλλα δεν θα ερθουν ποτέ.

 

Ο καθενας μας θα ψηφισει με βαση το οτι πιστευει,δεν εχουμε ολοι τις ιδιες αντιστασεις η τα ιδια πιστευω,αν δεν μαθατε μεχρι σημερα απο οσα εχουν γινει τοτε ειναι πολυ δυσκολο να μαθετε τωρα.

Μην ψηφισετε ομως με βαση τον φοβο η την ανασφαλεια,αυτα μας οδηγησαν εως εδω,θα σας υποσχεθουν χιλιαδες λυσεις αλλα δεν θα πραγματοποιησουν ουτε μια,και οσοι πιστευετε οτι μεχρι τωρα εισαστε βολεμενοι και δεν νοιαζεστε για τους υπολοιπους θα ερθει η σειρα σας και δεν θα νοιαστει κανεις για εσας.

 

Ευχομαι κατι να αλλαξει,ευχομαι μονο,δεν το πιστευω,και εχω λογους να μην το πιστευω,οσοι διαβαζετε το ιστολογιο μου τους γνωριζετε….

ΗarryTsopanos

loading...