ΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ «ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΤΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ» ΚΑΙ ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ;

ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΤΟΠΙΚΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ! ΘΑ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ;

ΒΙΝΤΕΟ

*Του Igor Chudov

Οι σαρωτές εγκεφαλικών κυμάτων αναπτύσσονται εμπορικά και σύντομα θα χρησιμοποιηθούν για την εξαγωγή τρισεκατομμυρίων δολαρίων από εμένα, εσάς και τα παιδιά μας – Αυτό είναι το μέλλον που θέλουμε;

Η ετήσια συνάντηση του WEF στο Νταβός πραγματοποίησε ένα πολύ σημαντικό και συναρπαστικό σεμινάριο που συζητούσε τη “Διαφάνεια του Εγκεφάλου”. Διέθετε νέα, αλλά λειτουργική τεχνολογία, που επιτρέπει τη σάρωση του ανθρώπινου εγκεφάλου μέσω φορητών συσκευών (δεν χρειάζονται ηλεκτρόδια).

Τέτοιες σαρώσεις επιτρέπουν σε υπολογιστές με δυνατότητα τεχνητής νοημοσύνης να διαβάζουν και να ερμηνεύουν τη νοητική κατάσταση του χρήστη, κατανοώντας άμεσα τα εγγεγραμμένα εγκεφαλικά κύματα.

Οι συσκευές που συζητούν υπάρχουν ήδη.

Τα συστήματα τεχνητής νοημοσύνης που συνδυάζονται με τέτοιες συσκευές επιτρέπουν μια άνευ προηγουμένου εικόνα της ψυχικής και συναισθηματικής κατάστασης του χρήστη.

Η παραπάνω εικόνα δείχνει μια εργαζόμενη να έχει ερωτικές σκέψεις για έναν νέο άνδρα συνάδελφο (02:02 στο βίντεο). Ένα φορητό ακουστικό σάρωσης εγκεφάλου ειδοποιεί αμέσως το γραφείο της εταιρείας για τέτοιες απαγορευμένες επιθυμίες, οι οποίες θα μπορούσαν να βλάψουν την παραγωγικότητά της.

Το μήνυμα “ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΑΥΣΤΗΡΑ ΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΕΝΤΟΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ” εμφανίζεται αμέσως στην οθόνη της, επαναφέροντάς της μια παραγωγική νοοτροπία και υπενθυμίζοντάς της ποιος είναι το αφεντικό…

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   

loading...