Ας πουμε λοιπον τα πραγματα με το ονομα τους επιτελους… Χιονοθυελλα ανικανοτητας

Αυτο δεν ηταν χιονοθυελλα,δεν ηταν κατι τρομακτικο,οκ,χιονισε,Φεβρουαριος ειναι,ισως σε καποιες περιοχες να ηταν λιγο πιο εντονο,αλλα στην Αττικη ηταν ελαχιστο,πολυ κατωτερο της περσυνης καταστασης που παγιδευτηκαν χιλιαδες ανθρωποι για ωρες στην Αττικη οδο.

Ηταν ενα απλο χιονακι,στο κεντρο της Αθηνας και στις κοντινες περιοχες δεν ηταν καν αυτο,με το ζορι καταλαβαινε κανεις οτι εχει χιονισει νωρις το πρωι,μετα βγηκε ενας υπερλαμπρος ηλιος και χαθηκαν και τα ελαχιστα απομειναρια του χιονιου.

Σταματησαν το μετρο προς Αεροδρομιο

Υπολειτουργει το Δημοσιο

Υπολειτουγει η αγορα

Κλειστα τα δικαστηρια

Μια χωρα παραδομενη σε δυο εκατοστα χιονι.

Απο την μια η κυβερνησαρα του Κουλη και απο την αλλη τα καναλια….δεν ειδα αλλα δεν χρειαστηκε να δω ,ξερω,σαν τους γυπες να περιμενουν μια τραγωδια,ενω την εχουν μπροστα τους….την κυβερνησαρα του Κουλη.Υπαρχει χειροτερη τραγωδια απο αυτην;

Γιατι τοση τρομοκρατηση;

Απλο.

Για τον ιδιο λογο που καηκε η Ευβοια χωρις να φυσσαει και δεν μπηκε στον κοπο να παει κανεις να σβησει την φωτια.

Για τον ιδιο λογο που οποτε βρεχει,χιονιζει η καιγεται μια περιοχη αφηνουν την καταστροφη να κανει οτι θελει.

Και εχουν βρει μια μονο λυση

Να μας λενε να κλειστουμε μεσα και να μην μετακινουμαστε.

 

Ο λογος ειναι οτι το συστημα δεν λειτουργει,ετσι τους βολευει να βγαζουν ανακοινωσεις και να στελνουν μυνηματα με το 112 ωστε να ξεπερασουν την πληρη ανικανοτητα τους.

Η Αθηνα σημερα ηταν νεκρη,η ψαραγορα και η κρεαταγορα…ακομα και η αγορα με τα φρουτα και τα λαχανικα υπολειτουργουσε.

Φανταζεστε να ηταν κατι πιο βαρυ η να κρατουσε περισσοτερες ημερες;

Θα πεθαιναμε στην πεινα.

Εβγαζαν ανακοινωσεις την μια μετα την αλλη χθες,μια να κανουν οι δημοσιες υπηρεσιες τηλε-εργασια,μια να αρχισουν να λειτουργουν μετα τις 10,ουτε οι ιδιοι δεν ξερουν τι τους γινεται,βαλτε με το μυαλο σας να ειχαμε βαρυτερα φαινομενα και να κρατουσαν 3-4 ημερες….τι θα συνεβαινε;

 

Δεν λειτουργει τιποτα.

Ποτέ δεν λειτουργουσε αλλα παλαιοτερα εκαναν μια προσπαθεια,με τον Αλεξη και τον Κουλη και τις καταστροφες που συνεβησαν παραδωσαν τα οπλα και δεν ενδιαφερονται πλεον.

Κατ αρχην δεν εχουν τα μεσα,μετα δεν εχουν επενδυσει σε προσωπικο,μονο αστυνομικους προσλαμβανουν και αυτους για να τους φυλανε,αυτους,οχι εμας.

 

Θα χιονισει κι αλλο μας λενε,αντε να δουμε λιγο χιονι και εδω στο κεντρο,αλλα….,μην μας δουλευετε,ξερουμε οτι ειστε πληρως ανικανοι,με τις ανακοινωσεις δεν γινεστε ικανοι,μας κανετε και γελαμε.

 

Οι μετεωρολογοι δε εχουν γινει χειροτεροι απο τους “ειδικους”του Κορωνοιου,αλλα ντ αλλα της Παρασκευης το γαλα,σε λιγο δεν θα ξερουμε ποιον να εμπιστευτουμε.

Στην Βορεια Ευρωπη κλειστα ειναι ολο τον χειμωνα;Πειτε μου.

Καλοκαιρια καιγομαστε …χειμωνες πνιγομαστε και παγωνουμε.

Εγκαταλειψτε την χωρα.

Ελεος ρε,οι αλυσιδες σας μαραναν,αυτες θα μας σωσουν.

Γιατι αν περιμεναμε απο εσας που μετρατε τα χιλιοευρα του μισθου σας θα περιμεναμε αιωνια.

 

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/02/blog-post_43.html

loading...