Ελπιζω να μην ειστε απο αυτους που πιστευουν οτι οι εως τωρα Ελληνικες κυβερνησεις ακολουθησαν εθνικη πολιτικη,αν ειστε… λογικα καποια στιγμη θα πεσετε κατω απο το συννεφακι στο οποιο καθεστε.
Ολες οι αποφασεις παιρνονται απο το εξωτερικο,οι υπαλληλοι της εδω ελιτ απλα εκτελουν χωρις καμια ντροπη και αισχυνη οσα τους λενε να κανουν.

Απο τα μνημονια που το χρεος δεν ηταν βιωσιμο στο 200% του ΑΕΠ αλλα ειναι σημερα βιωσιμο …. ,απο τις Πρεσπες και το δημοψηφισμα,τις μειωσεις μισθων και συνταξεων,το ξεπουλημα της περιουσιας της χωρας….

 

Ειναι ολα αυτα για εσας εθνικη πολιτικη;

Καθε αλλο.

Την τελευταια τετραετια ειδικα η Ελλαδα ακολουθει κατα ποδας τις εντολες των νεοταξιτων,απο το θεμα του Κορωνοιου που ειμασταν και ακομα ειμαστε απο τις πιο σκληρες σε μετρα και προστιμα χωρες,στο θεμα της Ουκρανιας που εμεις δωσαμε βοηθεια και οπλα απο την αρχη ρνω αυτο ειναι αντιθετο με τις εθνικες μας επιδιωξεις.

 

Και πιστευετε λογικα οτι οι επομενοι που θα κυβερνησουν θα ειναι κατι διαφορετικο απο οσα ζουμε τις τελευταιες δεκαετιες;

Τωρα που οι νεοταξιτες θελουν να επιβαλλουν την Νεα ταξη πραγματων;

Θα αστειευεστε.

Μονο τραγωδιες θα ζησουμε απο εδω και περα,πειτε με πεσιμιστη,βαλτε το ομως στο πισω μερος του μυαλου σας αυτο που γραφω,μονο τραγωδιες μας ετοιμαζουν και θα τις επιβαλλουν με τρομοκρατια και φασισμο.

Τελειωσε η λεξη Δημοκρατια,εχουν νομοθετησει ηδη για το θεμα Κασιδιαρη και οπως βλεπετε συζητουν να εχει ισχυ και για την περιπτωση του Πολακη,οποιος εχει αντιθετη αποψη ειναι τελειωμενος,αυτους τους ενδιαφερει η εξουσια,αν εσεις μεινετε αλωβητοι η ζωντανοι μεσα σε αυτο που ερχεται δεν τους αφορα καθολου,το δευτερο ειδικα τους βολευει πολυ.

 

Καλα κανετε και τρεχετε στα καρναβαλια και στους χαρταετους,ισως να ειναι οι τελευταιες φορες που θα σας επιτρεπουν να το κανετε.

Η χωρα ειναι γεματη απο τυπους σαν αυτον της φωτογραφιας.

Τον Πηλιο Γουση.

 

ΗarryTsopanos

loading...