ΑΚΚΕΛ: Η πάταξη της εκλογικής νοθείας υπό τον κίνδυνο της SingularLogic και παρακρατικών τύπου Ομάδας Jorge είναι Η άμεση προτεραιότητα

 

Το ΑΚΚΕΛ, διαρκώς από το 2014 και εντονότερα κάθε έτος που περνάει, τονίζει δημόσια την σημασία που έχει να εξασφαλίσουν όλοι την ακεραιότητα του εκλογικού αποτελέσματος και την αντιπροσωπευτικότητα του σε σχέση με την εκλογική έκφραση των Ελλήνων πολιτών. Αρκετοί αρχικά θεώρησαν ότι αυτό είναι κομματικά πυροτεχνήματα για προβολή του ΑΚΚΕΛ, αλλά τώρα μετά από τα παρακρατικά κυκλώματα του οργανωμένου εγκλήματος όπως η ομάδα Team Jorge, αλλά και η όλο και περισσότερο εμπλοκή μιας ιδιωτικής και ουσιαστικά άγνωστης εταιρείας, της SingularLogic, το ΑΚΚΕΛ δικαιώνεται.

Καλούμε όλους να δημοσιοποιήσουν την αντίθεσή τους για την οποιαδήποτε εμπλοκή οποιασδήποτε ιδιωτικής εταιρείας στην καταμέτρηση, αλλά και στην συλλογή των αποτελεσμάτων, διότι σημασία δεν έχει τί ψηφίζουν οι πολίτες, αλλά ποιός μετράει και δημοσιεύει τις ψήφους. Καλούμε επίσης την κυβέρνηση και ιδιαίτερα τον Υπουργό Εσωτερικών, το παλιό γνωστό μας Μάκη Βορίδη, να λάβουν αμέσως μέτρα απεμπλοκής από τη συγκεκριμένη εταιρεία και από οποιαδήποτε παρόμοια κατάσταση.

 

loading...