Σβαμπ για τεχνητή νοημοσύνη και VR: «Όποιος τα ελέγχει θα είναι ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ του κόσμου» – ΒΙΝΤΕΟ

«Σε 10 χρόνια οι ζωές μας θα είναι εντελώς διαφορετικές».


Ο ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ μίλησε στο World Government Summit στο Ντουμπάι, αισθανόμενος…«δικαιωμένος» που όσα έγραψε στα διεθνιστικά του βιβλία τα τελευταία χρόνια (βλ. τέταρτη βιομηχανική επανάσταση) γίνονται σήμερα πράξη.

Ο Klaus Schwab επεσήμανε τις «τεχνολογίες της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης» και δήλωσε με νόημα:

«Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες –κατά κάποιο τρόπο– θα είναι ο κυρίαρχος του κόσμου».

Τεχνολογίες με πρώτη και καλύτερη την τεχνητή νοημοσύνη, την οποία σήμερα βλέπουμε να “εισβάλλει” ολοένα και περισσότερο στην καθημερινότητά μας.

Σύμφωνα με τον «Mr Great Reset» όλες οι τεχνολογίες που αφορούν την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση, που κάποτε θεωρούνταν επιστημονική φαντασία, έχουν πλέον γίνει πραγματικότητα και ότι σε 10 χρόνια από τώρα η ζωή μας θα είναι εντελώς διαφορετική.

Αναλυτικότερα:

«Έγραψα το 2015 το βιβλίο «Η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση» και ανέφερα 23 ή 24 τεχνολογίες που θα άλλαζαν τον κόσμο, όπως η κρυπτογράφηση και ούτω καθεξής. Το βιβλίο θεωρήθηκε επιστημονική φαντασία. όλες αυτές οι τεχνολογίες έχουν γίνει πραγματικότητα.

Είμαστε στην αρχή στον μετασχηματισμό της τεχνολογίας. Μόλις τώρα προχωράμε στην εκθετική φάση. Δεν είναι μόνο η τεχνητή νοημοσύνη. Αλλά και το Metaverse (εικονική πραγματικότητα δηλαδή), οι νέες διαστημικές τεχνολογίες. Η συνθετική βιολογία.

Η ζωή μας σε 10 χρόνια από σήμερα θα είναι ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. Όποιος κατέχει αυτές τις τεχνολογίες θα είναι κυρίαρχος του κόσμου».

ΠΟΙΟΣ ή ΤΙ θα ελέγχει τεχνολογίες όπως η υπέρ-τεχνητή νοημοσύνη την οποία ετοιμάζουν:

loading...