Πρώην γιατρός Λευκού Οίκου: «Ο Τ.Μπάιντεν τον μισό χρόνο δεν ξέρει καν που βρίσκεται – Επικίνδυνος για την δημόσια ασφάλεια»!


Νέες δηλώσεις από τον πρώην γιατρό του Λευκού Οίκου επί κυβερνήσεων Μ.Ομπάμα και Ν.Τραμπ και νυν βουλευτή των Ρεπουμπλικανών

Σε ένα νέο σχόλιο για τον Αμερικανό πρόεδρο, Τζο Μπάιντεν, προχώρησε ο πρώην γιατρός του Λευκού Οίκου επί κυβερνήσεων Μ.Ομπάμα και Ν.Τραμπ και νυν βουλευτής των Ρεπουμπλικανών στο Τέξας, Ronny Jackson.

Δεν έχει περάσει μία εβδομάδα από τις προηγούμενες δηλώσεις του, όπου είχε δηλώσει πως  ο Αμερικανός πρόεδρος Τ.Μπάιντεν είναι «ανίκανος ψυχικά και γνωστικά για να κυβερνήσει».

Στις νέες του δηλώσεις επανέρχεται στην υγεία του Αμερικανού προέδρου, όπου αναφέρει μέσω του λογαριασμού του στο Twitter:«Είναι τρομακτικό για τη χώρα μας που ο Μπάιντεν είναι ο αρχιστράτηγος. Τον μισό χρόνο, δεν ξέρει πού βρίσκεται και κάθε μέρα μας φέρνει πιο κοντά σε έναν ολοκληρωτικό πόλεμο με τη Ρωσία και την Κίνα. Η συνειδησιακή του κατάρρευση θα κάνει ανθρώπους να πεθάνουν».

 

Υπενθυμίζεται πως στην τελευταία έκθεσή του ο Λευκός Οίκος προσπάθησε να «γλυκάνει» τους ψηφοφόρους του, αφού ανέφερε πως ο Αμερικανός πρόεδρος «είναι ένας υγιής και δυνατός 80χρονος που μπορεί να φέρει εις πέρας τα καθήκοντά του».

Πρόκειται για «αστείο» και «συγκάλυψη», σχολίασε ο Τζάκσον και υποστήριξε πως «η ικανότητά του να σκέφτεται έχει εξαφανιστεί» και δεν πρέπει να συνεχίσει να κατέχει το αξίωμα.

Τους προβληματισμούς για την κατάσταση της υγείας του Τζο Μπάιντεν φαίνεται να συμμερίζεται και ένα αρκετά μεγάλο ποσοστό των Αμερικανών.

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα του Κέντρου Αμερικανικών Πολιτικών Μελετών του Χάρβαρντ και της εταιρείας Harris, το 57% των πολιτών εκφράζει αμφιβολίες σχετικά με την ψυχική κατάσταση του Μπάιντεν, ενώ το 67% συμφωνεί πως είναι πολύ μεγάλος για να ηγηθεί της χώρας.

loading...