ΠΟΥΘΕΝΑ ασφαλείς!! Μπήκε σε γυμναστήριο και πήγε να ΒΙΑΣΕΙ κοπέλα, vid

Η επίθεση η οποία καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας σημειώθηκε στις 22 Ιανουαρίου σε γυμναστήριο στην πόλη Τάμπα με δράστη τον 25χρονο Ξαβιέ Τόμας-Τζόοουνς, ο οποίος έχει συλληφθεί και του έχουν ασκηθεί κατηγορίες.

Στο βίντεο φαίνεται η 24χρονη να ανοίγει την πόρτα στον 25χρονο χωρίς να γνωρίζει ότι θα δεχθεί την επίθεσή του. Δευτερόλεπτα μετά την είσοδο του 25χρονου στον χώρο, ο δράστης της επίθεσης φαίνεται να προσπαθεί να αρπάξει από τη μέση την 24χρονη η οποία αρχικά κατάφερε να διαφύγει.

«Μόλις με πλησίασε, τον έσπρωξα και του είπα “φίλε τι σκ@@@ κάνεις; φύγε μακριά μου, σταμάτα να προσπαθείς να με ακουμπήσεις”. Και τότε αυτός άρχισε να με κυνηγάει» περιέγραψε η 24χρονη την επίθεση που δέχθηκε.

Η «μάχη» κράτησε για αρκετό διάστημα με τον 25χρονο κάποια στιγμή να καταφέρνει να ρίξει στο έδαφος το θύμα του, το οποίο ευτυχώς κατάφερε γρήγορα να σηκωθεί όρθιο, να τρέξει σε ένα διαμέρισμα και να καλέσει από εκεί την αστυνομία.

Ο 25χρονος δράστης, ο οποίος προσπάθησε να κρυφτεί σε άλλο διαμέρισμα, τελικά συνελήφθη μέσα σε λιγότερες από 24 ώρες από την επίθεσή του με στόχο την 24χρονη.

Μετά τη σύλληψή του ο 25χρονος παραδέχθηκε ότι επιτέθηκε στην 24χρονη γιατί ήθελε «να κάνει σεξ μαζί της».

Το θύμα της επίθεσης εξήγησε ότι ήθελε να μοιραστεί την εμπειρία της προκειμένου να βοηθήσει άλλες γυναίκες για το πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν τέτοια περιστατικά. «Όσο αντιδράτε και τους δείχνετε ότι είστε δυνατές και δεν παραδίνεστε πιστεύω ότι είναι πιθανό να ξεφύγετε» υποστήριξε η 24χρονη. Συμβούλεψε, τέλος, τις γυναίκες να προσφεύγουν το συντομότερο δυνατό στις αρχές καθώς «όσο πιο νωρίς έχουν τις πληροφορίες, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να συλλάβουν τον δράστη».

Σε δηλώσεις της, πάντως, στην Daily Mail, η 24χρονη υποστήριξε ότι αυτό που συνέβαλε στο να αποφύγει τα χειρότερα ήταν η ενασχόλησή της με το bodybuilding.

loading...