ΠΑΟΚ: «Ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος – Στημένη απόφαση να μην ελεγχθεί το γκολ του Αστέρα»

Οργισμένη ανακοίνωση για το δεύτερο γκολ του Αστέρα εξέδωσε ο ΠΑΟΚ. Κάνει λόγο για αλλοίωση, χαρακτηρίζει στημένη την απόφαση να μην ελεγχθεί η φάση και ζητά καρατόμηση Τζήλου και όσων ήταν στο VAR.

Επίθεση κατά πάντων, με αφορμή τη διαιτησία του αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης εξαπέλυσε ο ΠΑΟΚ.
Μετά την επισήμανση του Δημήτρη Τσορμπατζόγλου στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6 (μέσω της οποίας αποκαλύφθηκε ότι το γκολ της ισοφάρισης των Αρκάδων ήταν οφσάιντ) ο «δικέφαλος του Βορρά» εξέδωσε οργισμένη ανακοίνωση.
Σε αυτή λοιπόν κάνει λόγο για ξεκάθαρη αλλοίωση του πρωταθλήματος, χαρακτηρίζει στημένη την απόφαση να μην ελεγχθεί η φάση και να μην προβληθεί σχετικό ριπλέι και ζητά την καρατόμηση του βοηθού Σινιοράκη και των Τζήλου-Καλαμπόκη που βρίσκονταν στο VAR.
Αναλυτικά η ανακοίνωση
«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ουδέποτε χρησιμοποίησε ως άλλοθι για τις αποτυχίες διαιτητικά λάθη. Στην Τρίπολη ωστόσο βιώσαμε μια ξεκάθαρη αλλοίωση αποτελέσματος και συνακόλουθα του πρωταθλήματος.
Μόνο ως στημένη μπορούμε να κρίνουμε την απόφαση των VAR Αθανάσιου Τζήλου και του AVAR Κωνσταντίνου Καλαμπόκη να μην εξετάσουν τη φάση του δεύτερου γκολ του Αστέρα, όπως και του βοηθού Σινιοράκη να μην υποδείξει εξαρχής το ξεκάθαρο οφσάιντ πριν γίνει η σέντρα-ασίστ της ισοφάρισης του Αστέρα.
Είναι στημένη η απόκρυψη της φάσης, η αποκάλυψη της οποίας εκθέτει τους διαιτητές και τον αρχιδιαιτητή που δεν έχει ήδη διαγράψει όλους τους υπεύθυνους από τους πίνακες.
Απαιτούμε την επίσημη απάντηση της ΚΕΔ για τη συγκεκριμένη φάση, την άμεση διαγραφή των Τζήλου, Καλαμπόκη και Σινιοράκη από τους πίνακες, όπως και δημόσια εξήγηση από τη NOVA πως αποκρύφθηκε αυτό το ριπλέι τόσο από την απευθείας μετάδοση, όσο και από την επιλογή των αμφισβητούμενων φάσεων.
Υπενθυμίζουμε ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πρωτοστάτησε στην ανάγκη χρήσης του VAR και των γραμμών του οφσάιντ και φτάσαμε στο σημείο να χρησιμοποιείται εναντίον μας το πιο αξιόπιστο εργαλείο ανάλυσης αντικειμενικών παραβάσεων, όπως του προφανούς οφσάιντ προχθές.
Να ξέρουν όμως ότι δεν θα καταφέρουν να εκτροχιάσουν την ομάδα μας από την διεκδίκηση του πρωταθλήματος, χωρίς να πληρώσουν σκληρό τίμημα».

 

loading...