Ο Ν.Τραμπ δικαιώνει τον Seymour Hersh

Ο Ν.Τραμπ «καρφώνει» τον Τ.Μπάιντεν για την καταστροφή του αγωγού Nord Stream: «Σίγουρα δεν το έκαναν οι Ρώσοι»

Ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος Ν.Τραμπ με δήλωσή του για την ανατίναξη των αγωγών Nord είπε ότι «μπορεί να τους ανατίναξε η κυβέρνηση Μπάιντεν αλλά σίγουρα δεν τους ανατίναξε η Ρωσία»!

Ο Πρόεδρος Τραμπ ρωτήθηκε εάν η κυβέρνηση Μπάιντεν όντως ανατίναξε τον αγωγό Nord Stream και η απάντησή του ήταν ξεκάθαρη, ενώ θα δημιουργήσει ακόμα ένα μέτωπο κατά της κυβέρνησης Μπάιντεν.

Oι Ρεπουμπλικανοί είναι βέβαιο ότι θα ακολουθήσουν αυτή την γραμμή και θα στηρίξουν τις αποκαλύψεις του Seymour Hersh, ο οποίος είπε ξεκάθαρα πως οι ΗΠΑ ανατίναξαν τους αγωγούς με την βοήθεια της Νορβηγίας.

Όπως δήλωσε συγκεκριμένα:

«Λοιπόν, θα μπορούσαμε να είμαστε εμείς, θα μπορούσε να ήταν η Ουκρανία και θα μπορούσε να ήταν κάποια τρίτη χώρα που θέλει να δημιουργήσει προβλήματα. Η μόνη χώρα που αποκλείεται να το έκανε, είναι η Ρωσία.

Ο αγωγός Nord Stream είναι μια κύρια πηγή τεράστιου εισοδήματος για τους Ρώσους. Δεν υπάρχει περίπτωση τον ανατινάξαν, γιατί να το έκαναν; Για «επικοινωνιακούς λόγους»; Αυτό είναι το μόνο πράγμα που μπορώ να πω με σιγουριά» ότι οι Ρώσοι αποκλείεται να ανατίναξαν τον δικό τους αγωγό».

Με «κομψό» τρόπο ο Ν.Τραμπ βάζει στο «κάδρο» αποκλειστικά την κυβέρνηση Μπάιντεν, καθώς αποκλείει τους Ρώσους και επειδή θεωρείται πρακτικά αδύνατο τρίτη χώρα ή οι Ουκρανοί να προχωρούσαν σε μία τέτοια ενέργεια χωρίς την συγκατάθεση της αμερικανικής κυβέρνησης.

 

loading...