Καθολικός Αρχιεπίσκοπος σοκάρει – «Η Νέα Παγκόσμια Τάξη υπό τον έλεγχο του ΣΑΤΑΝΑ» – 

Το παρακάτω είναι απόσπασμα από ένα δοκίμιο γραμμένο από τον Αρχιεπίσκοπο Carlo Maria Viganò σχετικά με την αυξανόμενη επιρροή των ομάδων παγκοσμιοποίησης:

«Σε μια ενδιαφέρουσα συνέντευξη στο Fox News με τίτλο The Church of Environmentalism , ο δημοσιογράφος Tucker Carlson έφερε στο φως μια αντίφαση που μπορεί να διέφυγε της προσοχής πολλών ανθρώπων, αλλά την οποία θεωρώ εξαιρετικά αποκαλυπτική.

Ο Carlson υπενθυμίζει ότι το αμερικανικό Σύνταγμα απαγορεύει οποιαδήποτε κρατική θρησκεία, αλλά για κάποιο διάστημα το κυβερνών Δημοκρατικό Κόμμα έχει επιβάλει στον αμερικανικό λαό την παγκοσμιοποιητική λατρεία, με την πράσινη ατζέντα του, τα δόγματά του, τις καταδίκες και τον ακυρωτικό πολιτισμό του, τους ιερείς της Παγκόσμιας Υγείας και τους προφήτες του του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Μια θρησκεία από όλες τις απόψεις, που καλύπτει τα πάντα όχι μόνο σε σχέση με την ζωή των ατόμων που την ασκούν, αλλά και αναφορικά με την ζωή του κράτους που την ομολογεί δημόσια, προσαρμόζει νόμους και ποινές σύμφωνα με αυτήν και επηρεάζει την εκπαίδευση και κάθε κυβερνητική δράση γύρω της .

Στο όνομα της παγκοσμιοποιητικής θρησκείας, οι οπαδοί της απαιτούν από όλους τους πολίτες να συμπεριφέρονται σύμφωνα με την ηθική της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, αποδεχόμενοι άκριτα το δόγμα που ορίστηκε ex cathedra από το Σανχεντρίν του Νταβός.

Από τους πολίτες δεν απαιτείται απλώς να μοιράζονται τα κίνητρα που δικαιολογούν τις υγειονομικές, οικονομικές ή κοινωνικές πολιτικές που επιβάλλουν οι κυβερνήσεις, αλλά να δίνουν την τυφλή και παράλογη συγκατάθεσή τους, η οποία υπερβαίνει κατά πολύ την πίστη. Για τον λόγο αυτό, δεν επιτρέπεται η αμφισβήτηση της ψυχο-πανδημίας, η κριτική για τη διαχείριση της εκστρατείας εμβολιασμού, η επιχειρηματολογία του αβάσιμου συναγερμού για το κλίμα, η αντίθεση στην εχθρική στρατηγική του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ρωσική Ομοσπονδία με την ουκρανική κρίση κτλ.

Η προσκόλληση στην παγκοσμιοποίηση δεν είναι προαιρετική! Το κράτος υποχρεώνει (σε βάθος χρόνου) τους διαφωνούντες να ακολουθήσουν τις βασικές πράξεις «παγκόσμιας ηθικής», τιμωρώντας τους εάν δεν συμμορφώνονται με τις εντολές του.

Τρώγοντας έντομα και όχι κρέας, ενέσιμα ναρκωτικά αντί για υγιεινή ζωή. Χρήση ηλεκτρικής ενέργειας αντί για βενζίνη. Παραίτηση από την ιδιωτική ιδιοκτησία και την ελεύθερη κυκλοφορία· διαρκείς έλεγχοι και περιορισμοί των θεμελιωδών δικαιωμάτων· αποδοχή των χειρότερων ηθικών και σεξουαλικών αποκλίσεων στο όνομα της ελευθερίας.

Αυτό παραβιάζει όχι μόνο την πολυδιαφημισμένη θρησκευτική ελευθερία στην οποία βασίζεται αυτή η κοινωνία, αλλά θέλει να μας οδηγήσει βήμα-βήμα, αναπόφευκτα, στο σημείο να κάνει αυτή την λατρεία αποκλειστική, την μόνη επιτρεπόμενη.

Η «εκκλησία του περιβαλλοντισμού» αυτοπροσδιορίζεται ως περιεκτική, αλλά δεν ανέχεται την διαφωνία και δεν δέχεται την διαλεκτική ενασχόληση με όσους αμφισβητούν τις επιταγές της. Όσοι δεν δέχονται το αντιευαγγέλιο του Νταβός είναι ipso facto αιρετικοί και ως εκ τούτου πρέπει να τιμωρούνται, να αφορίζονται, να διαχωρίζονται από το κοινωνικό σώμα και να θεωρούνται δημόσιοι εχθροί.

(…)

Στην πραγματικότητα, αυτή η θρησκεία δεν είναι τίποτα άλλο παρά μια σύγχρονη ενσάρκωση της λατρείας του Εωσφόρου: η πρόσφατη σατανική παράσταση στα βραβεία Grammy που χορηγήθηκαν από την Pfizer είναι μόνο η τελευταία επιβεβαίωση της προσκόλλησης σε έναν κόσμο κολάσεως, (…) υπό τον έλεγχο της αντιεκκλησίας του Σατανά.

(…)

+ Carlo Maria Viganò, Αρχιεπίσκοπος

 

loading...