Μεντβέντεφ: Γιοι ΣΚΥΛΩΝ και ΦΡΙΚΙΑ το πρωτοχρονιάτικο δώρο σας είναι οι πύραυλοι Zircon στις ακτές σας

«Θα μιλήσουμε μαζί σας στη γλώσσα της δύναμης»

Ο πρώην πρωθυπουργός της Ρωσίας, Ντμίτρι Μεντβέντεφ, σχολίασε την ανακοίνωση προς τον λαό της Ρωσίας που δημοσιεύτηκε από το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

Ο Μεντβέντεφ χαρακτήρισε την έκκληση «εξωφρενικό κυνισμό στις καλύτερες παραδόσεις των Ναζί», καθώς οι Ηνωμένες Πολιτείες είναι αυτές που χορηγούν την Ουκρανία και προμηθεύουν όπλα στη χώρα.

Ο νο.2 σε δημοφιλία Ρώσος πολιτικός (μετά τον Πούτιν) αναφέρθηκε και στο «πρωτοχρονιάτικο δώρο» των ΗΠΑ. Την νέα παρτίδα υπερηχητικών πυραύλων Zircon, που έστειλε χθες ο Πούτιν στις ακτές των χωρών του ΝΑΤΟ.

Ακολουθεί το μήνυμά του:

«Το Στέιτ Ντιπάρτμεντ δημοσίευσε μια απερίσκεπτη έκκληση προς τον λαό της Ρωσίας, όπως σας αγαπάμε όλους. Τελειώνει με το τυπικό δυσάρεστο ύφος των Ιησουιτών: «σε αλληλεγγύη με τον καθένα από εσάς που προσπαθεί να δημιουργήσει ένα πιο ειρηνικό μέλλον».

Ακόμα και για αυτά τα πρωτοκλασάτα φρικιά, αυτό είναι το απόγειο του κυνισμού και το όριο της ηθικής υποβάθμισης.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες ξοδεύουν δεκάδες δισεκατομμύρια για τον πόλεμο στην Ουκρανία, προμηθεύοντας τα όπλα τους σε τεράστια κλίμακα, εξοντώνοντας χιλιάδες ανθρώπους με πληρεξούσιο.

Αυτός είναι ακραίος κυνισμός στις καλύτερες παραδόσεις των Ναζί. Ναι, στην πραγματικότητα, γιοι σκύλων, που κουβαλούν τέτοιες ανοησίες, είναι οι πραγματικοί κληρονόμοι του υπουργού προπαγάνδας του Ράιχ Τζόζεφ Γκέμπελς.

Το κύριο δώρο για την Πρωτοχρονιά με το φορτίο πυρομαχικών των πυραύλων Zircon πήγε χθες στις ακτές των χωρών του ΝΑΤΟ. 1000 km εμβέλεια χρήσης τους με υπερηχητικό Mach 9 και δυνατότητα χρήσης οποιασδήποτε γόμωσης με εγγύηση ξεπερνούν κάθε αντιπυραυλική άμυνα. Αφήστε το να σταθεί κάπου 100 μίλια από την ακτή.Να χαίρεστε λοιπόν!

Εσείς και οι κολλητοί σας που σκοτώνουν τον λαό μας δεν θα συγχωρεθείτε ποτέ. Θα σας μιλήσουμε στη γλώσσα της εξουσίας, αν δεν το καταλαβαίνετε αλλιώς. Εκδίκηση κάθε εγκληματία για κάθε δολοφονηθέντα πολίτη της χώρας μας».

loading...