WEF: Δεν φαντάζεστε πόσοι άνθρωποι πρέπει να «εξοντωθούν» για να «σωθούμε»

 

Ο Κλάους Σβαμπ και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ έχουν γίνει αντικείμενο πολλών κατηγοριών που συχνά χαρακτηρίζονται ως «θεωρίες συνωμοσίας».

Μία από τις πιο συχνές «κατηγορίες» που αντιμετωπίζει ο Κλάους Σβαμπ, είναι ότι οργανώνει μεθοδικά την εγκαθίδρυση μίας παγκόσμιας υπερκυβέρνησης με σκοπό τον έλεγχο όχι μόνο των λαών, αλλά και την μείωση του πληθυσμού της Γης!

Φυσικά, τέτοιες θεωρίες μοιάζουν εξωπραγματικές και είναι πολύ δύσκολο να γίνουν αποδεκτές, ενώ ο ίδιος ο Σβαμπ και οι υποστηρικτές του κάνουν λόγο για «λαϊκισμό» και «θεωρίες συνωμοσίας» με σκοπό να βλάψουν την εικόνα και να υποβαθμίσουν την «προσφορά» του WEF.

Η συγκεκριμένη κυρία πάντως που συμμετέχει στο Φόρουμ, ακούγεται ξεκάθαρα να χαρακτηρίζει την αύξηση του πληθυσμού της γης ως το μέγιστο πρόβλημα, πολύ μεγαλύτερο από όλα τα άλλα προβλήματα που μας απασχολούν. Σύμφωνα μάλιστα με τον ισχυρισμό της, για να επανέλθει η «κανονικότητα» και να «σωθούμε», θα πρέπει ο ανθρώπινος πληθυσμός να επανέλθει στα επίπεδα του 1500 μ.Χ. Δηλαδή να «εξοντωθούν» μόλις 7,200,000,000 άνθρωποι, καθώς ο πληθυσμός την συγκεκριμένη εποχή έφτανε τα 500,000,000 ψυχές. Σήμερα, κοντεύουμε τα 8 δις.

loading...