ΟΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ WAGNER ΑΝΕΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΟΥ ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΟΥ ΑΡ. 7 ΣΤΟ SOLEDAR! OΙ WAGNER ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ BAKHMUT ΑΠΟ 5 ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΕΙΣ!! ΣΚΛΗΡΕΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ!

Η ΡΩΣΙΑ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΧΜΟΥΤ!!! ΕΙΝΑΙ ΖΗΤΗΜΑ ΧΡΟΝΟΥ Η ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΟΥ!

Οι δυνάμεις της Ρωσίας Wagner ανέλαβαν τον έλεγχο του αλατωρυχείου αρ. 7 στο Soledar της τελευταίας θέσεις που είχαν οι Ουκρανοί στην περιφέρεια της πόλης όπου είχαν

υψώσει τις προάλλες κι ένα μπαιράκι. 

To επιβεβαιώνει και η ουκρανική πλευρά. Οι δυνάμεις της Ρωσίας εισβάλλουν στο Kleshchevka νότια του Bakhmut και στο χωριό Sol.Οι Wagner πήραν μεγάλο μέρος της περιοχής Sol. Έφτασαν στην Krasnopolivka και κατέλαβαν το αλατωρυχείο 7 και κατέλαβαν την Ukroposhta.

Σπρώχνουν ταυτόχρονα από τα βορειοανατολικά και τα νότια στο Bakhmut και προχώρησαν δυτικά του Berestove.υτό σχεδιάζουν οι Ρώσοι για να περικυκλώσουν το Μπακμχούτ. Εάν χαθεί η Kleshchevka, κάτι που πιστεύω ότι είναι πιθανό σε αυτό το σημείο, το Bakhmut θα βρεθεί στα πρόθυρα περικύκλωσης.

Προχωρούν στην Klescheevka και μάχες στην πόλη στα πρώτα σπίτια του Bakhmut από 4 πλευρές. H Kleshcheevka είναι ένα από τα στρατηγικά σημαντικά προάστια, η απελευθέρωση του οποίου θα επιτρέψει στους Wagner να αποκτήσουν ένα πέμπτο σημείο εισόδου στο Bakhmut, από τα νοτιοδυτικά

Η είσοδος στην Κράσνα Γκόρα έχει επιβεβαιωθεί. Εάν οι Ρώσοι καταφέρουν να εξασφαλίσουν ένα σημείο σε αυτούς τους δύο δρόμους, αυτό θα ήταν ματ για τον Μπαχμούτ.

Οι μονάδες PMC Wagner πολεμούν για την Klescheevka (Klischiivka), προχωρώντας ταυτόχρονα από διάφορες κατευθύνσεις. Μονάδες επίθεσης, πυροβολικού και αεροπορίας της CMP Wagner εργάζονται κατά μονάδων AFU στο χωριό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...