The Times of Voulgaroktonos : Ο Νόβακ Τζόκοβιτς επιβάλλει τον νόμο της σιωπής-απόγνωσης στην ναζιστική νέα τάξη πραγμάτων.

O Σέρβος Ορθόδοξος Χριστιανός Νόβακ Τζόκοβιτς ταπείνωσε την Ναζιστική νέα τάξη πραγμάτων, η οποία τον διέσυρε και τον ταλαιπώρησε όσο κανέναν άλλο αθλητή.  Και την φετινή χρονιά ο κορυφαίος τενίστας στον κόσμο αντιμετωπίστηκε ως κοινός εγκληματίας και εισβολέας από τις Ναζιστικές αρχές της Αυστραλίας.

 

 

Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected]6945294197 και official website The Times of Voulgaroktonos.

Για δεύτερη συνεχόμενη φορά και στο φετινό Open γίναμε μάρτυρες των φασιστικών μεθόδων της νέας τάξης πραγμάτων σχετικά με την συμμετοχή του Νόβακ Τζόκοβιτς στο Αυστραλιανό Open. Ανακλήθηκε ξανά η βίζα του «Νόλε».  Υπενθυμίζεται ότι η Αυστραλία ακύρωσε τελικά ξανά τη βίζα του Νόβακ Τζόκοβιτς, και ο τενίστας είναι και πάλι προς απέλαση.

Ο υπουργός Μετανάστευσης της Αυστραλίας με ελληνικές ρίζες, Άλεξ Χοκ, χρησιμοποίησε την προσωπική του εξουσία για να ακυρώσει τη βίζα του Σέρβου σταρ, ενώ την ίδια ώρα οι δικηγόροι του τενίστα ετοιμάζονται να καταθέσουν άμεσα ασφαλιστικά μέτρα κατά της απόφασης. Η κίνηση αυτή έχει φέρει τα πάνω κάτω, με το Αυστραλιανό Οpen να ξεκινά την προσεχή Δευτέρα (17/1). Εάν ο Τζόκοβιτς δεν αμφισβητήσει την απόφαση στα δικαστήρια, ή δεν καταφέρει να το πράξει, θα απελαθεί αμέσως από την χώρα. Επίσης, όπως σημειώνει το BBC, ο Σέρβος αθλητής είναι πιθανό να βρεθεί αντιμέτωπος με μία τριετή απαγόρευση απόκτησης νέας αυστραλιανής βίζας.

Η δήλωση του Αλεξ Χοκ ανέφερε:

 

«Σήμερα άσκησα την εξουσία μου σύμφωνα με το άρθρο 133Γ(3) του νόμου περί μετανάστευσης για να ακυρώσω τη βίζα που κατείχε ο κύριος Νόβακ Τζόκοβιτς για λόγους υγείας και καλής τάξης, με τη βάση ότι ήταν προς το δημόσιο συμφέρον να το πράξω. Η απόφαση αυτή ακολούθησε τις εντολές του Ομοσπονδιακού Περιφερειακού και Οικογενειακού Δικαστηρίου στις 10 Ιανουαρίου 2022, ακυρώνοντας μια προηγούμενη απόφαση ακύρωσης για λόγους διαδικαστικής δικαιοσύνης..Κατά τη λήψη αυτής της απόφασης, εξέτασα προσεκτικά τις πληροφορίες που μου παρείχαν το Υπουργείο Εσωτερικών, η Αυστραλιανή Συνοριακή Δύναμη και ο κ. Τζόκοβιτς. Η κυβέρνηση Μόρισον είναι σταθερά δεσμευμένη στην προστασία των συνόρων της Αυστραλίας, ιδιαίτερα σε σχέση με την πανδημία κορωνοϊού».

Υπενθυμίζεται ότι η βίζα του Τζόκοβιτς ανακλήθηκε για πρώτη φορά μετά την άφιξή του στη Μελβούρνη, στις 6 Ιανουαρίου, αφότου αξιωματούχοι της Αυστραλιανής Συνοριακής Δύναμης δήλωσαν ότι «απέτυχε να παράσχει τα κατάλληλα στοιχεία» για να λάβει εξαίρεση εμβολίου.

 

Επίσης υπήρξε τεράστια αντίδραση από το Aυστραλιανό κοινό, το οποίο έζησε κάτω από μερικά από τα μεγαλύτερα και αυστηρότερα lockdowns στον κόσμο κατά τη διάρκεια της πανδημίας. Ο Τζόκοβιτς κρατήθηκε και πέρασε ώρες στον έλεγχο μετανάστευσης στο αεροδρόμιο και μετά οδηγήθηκε σε ξενοδοχείο κράτησης μεταναστών και αιτούντων ασύλου. Μέρες αργότερα η βίζα του αποκαταστάθηκε από έναν δικαστή, ο οποίος διέταξε την απελευθέρωσή του, αποφασίζοντας πως οι συνοριοφύλακες αγνόησαν τη σωστή διαδικασία κατά την άφιξή του. Ο Τζόκοβιτς κρατήθηκε αρκετές ημέρες και τελικά απελάθηκε κατά το περσινό Αυστραλιανό Open. Ο Σέρβος είχε απελαθεί την παραμονή της έναρξης του τουρνουά που διεξάγεται στην Μελβούρνη καθώς μετέβη στην «χώρα των καγκουρό» χωρίς να έχει εμβολιαστεί κατά του Covid-19. Aν και ανεμβολίαστος ο «Νόλε» είχε εμπλακεί σε μια μακρά αντιδικία με τις Aυστραλιανές αρχές και είχε προσκομίσει ιατρικές γνωματεύσεις, οι οποίες όμως κρίθηκαν ανεπαρκείς.

Η συμμετοχή του στο περσινό τουρνουά κρίθηκε την τελευταία στιγμή, καθώς η τελευταία του έφεση δεν έγινε δεκτή την παραμονή του πρώτου του αγώνα. Τελικά οδηγήθηκε στο αεροδρόμιο, από τη δομή όπου κρατούνταν, και απελάθηκε. Κατά την φετινή εκδίκαση της υπόθεσης, Ενδεικτικόέιναι ότι κατά την εκδίκαση της υποθέσεως η Ναζιστική κυβέρνηση της Αυστραλίας την οποία εκποωπούσε  ο νομικόςΣτέφεν Λόιντ υποστήριξε πως ο Τζόκοβιτς «έχει γίνει πλέον σύμβολο για τους αντιεμβολιαστές». «Και τι ρόλο θα μπορούσε να παίξει εάν κάποιος με το status και τη σημασία του Tζόκοβιτς βρίσκεται στην Αυστραλία σε μια εποχή που ο εμβολιασμός είναι ένα ζήτημα» διερωτήθηκε με νόημα στο δικαστήριο.

Eπίσης αιχμές κατά του Νόβακ Τζόκοβιτς φάνηκε να αφήνει ο Στέφανος Τσιτσιπάς, μιλώντας στο αγγλόφωνο κανάλι wion. «Φαίνεται πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Τσιτσιπάς για το Australian Open.

«Δεν πέρασε κανενός από το μυαλό να εμφανιστώ ανεμβολίαστος. Χρειάζεται τόλμη να διακινδυνεύσεις ένα grand slam, φαίνεται όμως πως δεν παίζουν όλοι με τους κανόνες του Αυστραλιανού Όπεν ή των κυβερνήσεων. Ένα πολύ μικρό ποσοστό φαίνεται επιλέγει το δικό του δρόμο κάνοντας την πλειοψηφία –δεν ξέρω- να φαίνεται σαν να είναι ανόητοι ή κάτι τέτοιο» είπε χαρακτηριστικά. Σημειώνεται ότι προκειμένου να  αγωνιστεί στο Αυστραλιανό Open ο Στέφανος Τσιτσιπάς εμβολιάστηκε με το μονοδοσικό εμβόλιο κατά του κορωνοϊού Johnson & Johnson.

Παράταση στο θρίλερ για την υπόθεση του Νόβακ Τζόκοβιτς φαίνεται να δίνει η κυβέρνηση της Αυστραλίας, καθώς ο υπουργός Μετανάστευσης Άλεξ Χοκ δεν αναμένεται να προβεί σήμερα Πέμπτη σε ανακοινώσεις. Ομοσπονδιακή πηγή της αυστραλιανής κυβέρνησης, που επικαλείται το τοπικό σάιτ The Age, δήλωνε ότι ο Χοκ εξακολουθεί να εξετάζει το θέμα, αλλά δεν αναμένονται απόψε ανακοινώσεις. «Ο υπουργός εξακολουθεί να εξετάζει όλα τα στοιχεία της υπόθεσης» δήλωσε αξιωματούχος του υπουργείου Μετανάστευσης.

Νωρίτερα, πραγματοποιήθηκα με μικρή χρονική καθυστέρηση η κλήρωση του τουρνουά και ο Τζόκοβιτς κληρώθηκε με τον Σέρβο συμπατριώτη του Μίομιρ Κεσμάνοβιτς. Η απόφαση να ακυρωθεί η βίζα του Τζόκοβιτς την περασμένη εβδομάδα ανατράπηκε στο Ομοσπονδιακό Περιφερειακό Δικαστήριο τη Δευτέρα, αλλά ο υπουργός Μετανάστευσης εξακολουθεί θα έχει τον τελευταίο λόγο για το εάν θα επιτραπεί στον σταρ του τένις να παραμείνει στη χώρα. O Νόβακ Τζόκοβιτς, συμμετείχε κανονικά στην κλήρωση για τη διοργάνωση του Αυστραλιανού Όπεν, με τον Νο 1 τενίστα να έχει να αντιμετωπίσει στον πρώτο γύρο τον Σέρβο Miomir Kecmanovic.

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΙΟΝΥΣΙΑΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Η νέα ηθική, που επιβάλλουν οι κρατούντες έχει έναν βασικό δόγμα, την σεξουαλική λατρεία. Δεν υπάρχει κανένα όριο, και κανένας ηθικός δισταγμός. Οι έμποροι της “Βενετίας” και των Εθνών επιθυμούν μία άρρωστη και απολύτως διεφθαρμένη Ελληνική κοινωνία, που θα την αποτελούν απαρτίζεται από αδύναμα και παθητικά ανδράποδα. Άτομα δίχως συνείδηση, αξίες-αρετές, ικανότητες, στόχους για εξέλιξη-δημιουργικότητα και ψυχικά αποθέματα. Οι νεοταξίτες έφτιαξαν μια αγέλη, από πειθήνιους σκλάβους, ώστε να είναι εύκολα χειραγωγήσιμη και απολύτως υπάκουη. Στο πλαίσιο αυτό οι παγκοσμιοποιητές θηλυκοποιούν- ευνουχίζουν και διαστρέφουν την κοινωνία διαμορφώνουν μία νέα σεξουαλική “αγωγή” στην Ελληνική επικράτεια, που εκπροσωπεί οτιδήποτε παρά φύσιν. Εδώ και αιώνες και επιχειρούν να παρουσιάσουν την κάθε ανωμαλία ως  δήθεν φυσιολογική. Δημιουργούν ένα “Ελληνικό” έθνος μεταλλαγμένο. Ένα πολυφυλετικό-πολυπολιτισμικό μίγμα, δίχως ίχνος  πατριωτικών-Χριστιανικών αρχών. Ο Εφιάλτης του νεοταξικού-Σιωνισμού, της παγκοσμιοποιήσεως, της παρακμής, της καταστροφής του περιβάλλοντος, της ισοπεδώσεως, έχει επιφέρει ανομία-αταξία, πνευματική σύγχυση και τον απόλυτο έλεγχο των αδύναμων με στόχο να κυριαρχίσει η παγκοσμιοποίηση.

Η νέα τάξη πραγμάτων αποτελεί μια άσπλαχνη και πανάρχαια θεώρηση, ενός άλλου πολιτισμού του Φοινικικού, ο οποίος εκφράζει την κοινωνία του κέρδους, και της κυριαρχίας στην οικονομία, την πολιτική, τις τέχνες, την παιδεία, τον αθλητισμό μέσα από τα Διονυσιακά αξιώματα. Δημιουργεί ανθρώπους οι οποίοι ζούνε μέσα στην ακολασία και τα πιο ταπεινά σεξουαλικά πάθη. Και στην σύγχρονη εποχή συνεχίζεται η σύγκρουση των δύο παγκοσμίων πολιτισμών.

Οι δύο παγκόσμιοι πολιτισμοί εκπροσωπούν δύο διαφορετικά φιλοσοφικά αξιώματα για την ζωή. Ανά τους αιώνες οι αντίθετοι εκ διαμέτρου πολιτισμοί, προσπαθούν να επικρατήσουν στην πολιτική, στον στρατό, την οικονομία, στις επιστήμες, στις τέχνες, στους θεσμούς, την ηθική, την κοινωνία, στον αθλητισμό και τα έθνη. Ειδικότερα το Ελληνικό έθνος στο πέρασμα των αιώνων, είναι δημιούργημα τόσο του Ελληνικού φιλοσοφικού πνεύματος, όσο και του Διονυσιακού (Φοίνικες-παγανισμός). Τον Ελληνικό πολιτισμό αποτελούν η ορθή παιδεία-Φιλοσοφία, η ελευθερία, η αξιοπρέπεια, το μέτρο, η απλότητα, η λογική, ο στοχασμός, η εγκράτεια. Στον αντίποδα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα το χαρακτηρίζει η μανία, το μένος, το πάθος, η αδικία-τυραννία, οι σεξουαλικές ανωμαλίες, οι ψυχικές εκρήξεις, οι παρορμήσεις, τα πιο βρώμικα-αισχρά ένστικτα του ανθρώπου. Η Ελληνική-Αριστόκλεια αγωγή ορίζεται από το μέτρον άριστον και το μηδέν άγαν, την μεσότητα και την αποφυγή των υπερβολών και των άσκοπων-καταστροφικών ενεργειών. Αντίθετα το Διονυσιακό-Φοινικικό πνεύμα δεν τα δέχεται όλα αυτά και οδηγεί τους Έλληνες σε καταστροφικές πράξεις και συμπεριφορές οριακές, οι οποίες διαχρονικά θέτουν τον Ελληνισμό σε θανάσιμους κινδύνους. Τα ίδια τα καθεστώτα προωθούσαν τα πρόστυχα θεάματα, τις πρόστυχες μουσικές-διασκεδάσεις και τα όργια για να μπορούν να εξουσιάζουν, με ευκολία τις μάζες. Στο κλείσιμο της σημερινής μου εργασίας να επαναλάβω ότι οι Έλληνες φιλόσοφοι-σοφοί, δεν συμμετείχαν ποτέ, και καταδίκαζαν δημόσια κάθε πνευματική, ηθική, μουσική και σεξουαλική παρεκτροπή.

Οι θεϊκές δυνάμεις των Ολύμπιων και των ανθρώπων, αποτελούσαν έναν συνδυασμό καλού και κακού. Οι θεοί της Αιγυπτιακής-Φοινικικής θρησκείας, είναι ικανοί να επιδείξουν οίκτο και παράλληλα καταστροφική συμπεριφορά. Επίσης επιδεικνύουν υπερβολική ζήλια προς τους ανθρώπους. Στον παγανισμό η αμαρτία και η κάθε ηθική εκτροπή, ήταν ταυτισμένες με την ειδωλολατρική θρησκευτική πίστη. Σε όλα τα ειδωλολατρικά θρησκεύματα υπήρχαν θεοί-δαίμονες, ως προστάτες των ανθρωπίνων παθών, με βασικότερο όλων, την σεξουαλική διαφθορά.

Η  ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΑΡΙΣΤΟΚΛΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

Η ίδρυση της παγκόσμιας Ρωμαϊκής αυτοκρατορίας από τους Ιουδαίους ένωσε όλη την οικουμένη. Αυτό έφερε την υποταγή των εθνών, κατάργησε τα σύνορα στην Μεσόγειο, Ευρώπη, Μικρά Ασία. Βόρεια Αφρική κλπ, και σχημάτισε την πατρίδα που γεννήθηκε η Ελληνορθοδοξία. παράλληλα δημιούργησε τις προυποθέσεις για την απελευθέρωση του Ελληνικού έθνους, το οποίο έφτασε στο απόγειο του, με την ανάληψη διοικήσεως του Ρωμαϊκού κράτους.

Οι Έλληνες των μεσαιωνικών αιώνων μέσα από την ηθική, την πίστη και την παιδεία έγιναν κληρονόμοι μιας παγκόσμιας αυτοκρατορίας (Ρωμαϊκή) και μια παγκόσμιας θρησκείας (Χριστιανισμός). Ο Χριστιανισμός αναδύθηκε και έγινε παγκόσμια θρησκεία με την εισαγωγή των Πλατωνικών διδασκαλιών από τους τρείς ιεράρχες και η αρχαία Ελληνική σοφία διασώθηκε και διατηρήθηκε στους αιώνες μέσα από την ενσωμάτωση της στην Ορθόδοξη-Χριστιανική πίστη. Κυριολεκτικά ο Ελληνισμός αναστήθηκε από την Ορθοδοξία.

Ο ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS)  

loading...