Οι Σατανιστές αποκαλύπτουν τι τους προσφέρει η Tantric και η Kundalini Yoga.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις με ατράνταχτα στοιχεία από υποστηρικτές του εωσαφορισμού και των Ανατολικών Τεχνών. “Το φίδι η όφις είναι πιο Ιερό σύμβολο στον Σατανισμό. Συμβολίζει την ενέργεια Κουνταλίνι στην βάση της σπονδυλικής στήλης.


Γράφει ο Άγγελος-Ευάγγελος Φ. Γιαννόπουλος Γεωστρατηγικός-Γεωπολιτικός αναλυτής (Contact : [email protected] και official website The Times of Voulgaroktonos.

Όταν ο Όφις ενεργοποιηθεί μέσω διαλογισμών ισχύος και συγκεκριμένων ασκήσεων, ανελίσσεται μέσω των επτά τσάκρα. Το αποτέλεσμα είναι ότι επέρχεται έντονη συνειδητότητα0φώτιση, πνευματικές ικανότητες και παντογνωσία. Η κόμπρα,που υπάρχει σε πολλές τοιχογραφίες και ζωγραφιές στην Αίγυπτο, συμβολίζει την διευρυμένη συνειδητότητα μετά απο την ανέλιξη του όφι. Αυτή είναι η πραγματική βάση του Σατανισμού: η ανέλιξη του όφι.

Αυτοί που επιτυγχάνουν να ενεργοποιήσουν και να ανελίξουν την ενέργεια Κουνταλίνι, βρίσκονται σε πολύ υψηλότερα πνευματικά επίπεδα και δεν μπορούν να εξαπατηθούν από τον χριστιανισμό και τα σχετικά τους προγράμματα !!! Αυτά αναφέρει γνωστός εωσφορικός ιστότοπος. (1Α)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ OFFICIAL WEBSITE TOY ΑΓΓΕΛΟΥ-ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ Φ. ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΥ (THE TIMES OF VOULGAROKTONOS)

loading...