ΚΡΥΦΗ ΚΑΜΕΡΑ! Διευθυντής της Pfizer παραδέχεται πως ΜΕΤΑΛΛΑΣΟΥΝ ΜΥΣΤΙΚΑ τον COVID – Τρόμαξε μετά: Είπα ΨΕΜΑΤΑ – ΒΙΝΤΕΟ

 

Ζητούσε στον Undercover να μην αποκαλύψει όσα θα μοιραζόταν μαζί του! Όταν αντιλήφθηκε τι συμβαίνει, τα γύρισε!!! 

Ένας «διευθυντής» της Pfizer φέρεται να αποκάλυψε ότι η εταιρεία μεταλλάσσει τον Covid για να δημιουργήσει νέα εμβόλια, σε μυστικά πλάνα που κυκλοφόρησε από το Project Veritas.

Οι αναφορές δείχνουν ότι ο Jordon Trishton Walker – ο διευθυντής έρευνας και ανάπτυξης – έχει διαγράψει από τότε τη σελίδα του στο LinkedIn. Μιλά για προληπτικά εμβόλια που αναπτύσσονται μέσω της μετάλλαξης του ιού και της μόλυνσης πιθήκων, ενώ παρακαλεί τον «δημοσιογράφο» να μην διαρεύσει τις πληροφορίες σε κανέναν.

Όπως σημείωσε μεταξύ άλλων:

«Εξετάζουμε, ξέρεις, το πώς ο ιός συνεχίζει να μεταλλάσσεται.

Ένα από τα πράγματα που εξετάζουμε είναι: γιατί δεν τον μεταλλάσσουμε οι ίδιοι, έτσι ώστε να μπορέσουμε να εστιάσουμε, να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε προληπτικά, να αναπτύξουμε νέα εμβόλια;

Αν το κάνουμε αυτό, υπάρχει ένας κίνδυνος, όπως μπορείς να φανταστείς… Κανείς δεν θέλει μια φαρμακευτική εταιρεία να μεταλλάσσει γ@@@ένους ιούς!!!

Οπότε σκεφτόμαστε: ”Θέλουμε όντως να το κάνουμε αυτό;” Επομένως, αυτό είναι ένα απ’ τα πράγματα που εξετάζουμε για το μέλλον.

Ίσως μπορέσουμε να δημιουργήσουμε καινούργιες εκδοχές των εμβολίων και άλλα παρόμοια».

«Άρα η Pfizer τελικά εξετάζει να μεταλλάξει τον covid;», τον ρωτά ο undercover και το στέλεχος της Pfizer απαντά:

«Λοιπόν, δεν είναι αυτό που λέμε στο κοινό. Φαίνεται πως η Pfizer συζητά ενδοεταιρικά την πιθανότητα να μεταλλάξουν τον ιό του covid οι ίδιοι προκειμένου να προσαρμόσουν ένα εμβόλιο, ώστε να το πουλήσουν στο κοινό!!

Μην το πεις αυτό σε κανέναν παρεμπιπτόντως, Πρέπει να υποσχεθείς ότι δεν θα το πεις σε κανέναν. Εντάξει;-

Έτσι, ο τρόπος που θα γινόταν αυτό είναι ότι εισάγουμε τον ιό μέσα σ’ αυτές τις μαϊμούδες.

Και έπειτα διαδοχικά τις κάνουμε να συνεχίσουν να μολύνουν η μια την άλλη. Και συλλέγουμε σειριακά δείγματα από αυτές

Έπειτα μπορείς να δεις την μετάλλαξη. Μπορείς τώρα να τον αναγκάσεις (τον ιό) να μεταλλαχθεί με τον τρόπο που θέλεις…»

«Πότε η Pfizer πρόκειται να εφαρμόσει την μετάλλαξη όλων αυτών των ιών;», τον ξαναρωτά ο undercover και ο Walker παραδέχεται ξεκάθαρα πως γίνονται πειράματα:

«Δεν γνωρίζω. Εξαρτάται απ’ το πως θα εξελιχθούν τα πειράματα. Επειδή αυτό είναι κάτι που δοκιμάζουμε.

Δεν θα ‘πρεπε αλλά κάνουμε αυτές τις επιλεγμένες δομικές μεταλλάξεις για να προσπαθήσουμε να δούμε αν μπορούμε να τους κάνουμε πιο ισχυρούς…. Ναι. Επομένως, υπάρχει έρευνα σε εξέλιξη πάνω σ’ αυτό. Δεν γνωρίζω πως θα εξελιχθεί αυτό. Καλύτερα να μην υπάρξουν άλλα ξεσπάσματα».

Δείτε το βίντεο μεταφρασμένο από το ΕΛ:


Δεν τελειώνει όμως εδώ το όλον θέμα! Ο διευθυντής της Pfizer, που πιάστηκε στην κρυφή κάμερα να παραδέχεται ότι η εταιρεία πειραματίζεται με μεταλλάξεις του ιού Covid, τρόμαξε όταν τον πλησίασε ο ιδρυτής του Project Veritas, James O’Keefe, καλώντας την αστυνομία να τον βοηθήσει.

Πλάνα που κυκλοφόρησαν από το Veritas την Πέμπτη έδειξαν την στιγμή που ο Διευθυντής Έρευνας και Ανάπτυξης, Στρατηγικών Επιχειρήσεων της Pfizer – Επιστημονικός Σχεδιαστής mRNA, Τζόρντον Τρίστον Γουόκερ, πίστευε ότι είχει ένα ραντεβού για δείπνο, πριν τον χαιρετίσει ο Ο’Κίφ της Veritas.

Καθώς ο O’Keefe προσπαθούσε να τον ανακρίνει σχετικά με ανησυχητικά σχόλια που έκανε πρόσφατα στον Undercover δημοσιογράφο, ο Walker πανικοβλήθηκε και άρχισε να κινείται μανιωδώς γύρω από το εστιατόριο, ενώ κάλεσε την αστυνομία και ζήτησε από τους υπαλλήλους να κρατήσουν τους δημοσιογράφους μέσα στο εστιατόριο.

Κατά την διάρκεια της αντιπαράθεσης, ο Walker ισχυρίζεται στον O’Keefe πως τα σχόλιά του στο προηγούμενο βίντεο ήταν όλα ψέματα που είπε επειδή «προσπαθούσε να εντυπωσιάσει ένα άτομο σε ένα ραντεβού».

Κάποια στιγμή επιτίθεται στον O’Keefe, χτυπώντας του ένα iPad στο χέρι πριν το πετάξει στο έδαφος.

Ο O’Keefe και το πλήρωμά του κατάφεραν να φύγουν από την εγκατάσταση αλώβητοι.

 

 

loading...