Η Pfizer θα κατασκευάζει φάρμακα με ενσωματωμένο chip – Θα ειδοποιεί το αρχηγείο της εταιρείας για τη λήψη του

Σε νέες αποκαλύψεις για τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας προχώρησε ο CEO της Pfizer Albert Bourla. Όπως ανέρφερε κατά την διάρκεια συζήτηση στο φόρουμ του Νταβός, η εταιρεία θα κατασκευάζει φάσμαρκα, δεν διευκρίνισε εάν το ίδιο θα γίνει και με τα εμβόλια, τα οποία θα περιέχουν ΄λενα chip;.

Με τη λήψη του φαρμάκου το chip θα δίνει σήμα στα κεντρικά της εταιρείας, και από εκεί στις ασφαλιστικές ότι ο ασθενής έκανε τη λήψη του φαρμάκου.

«Σκεφτείτε τις εφαρμογές αυτού του πράγματος», είπε ο Bourla για να συμπληρώσει:

«Μιλάμε για πλήρη συμμόρφωση.

Οι ασφαλιστικές εταιρείες θα γνωρίζουν αμέσως εάν o ασθενής πήρε το φάρμακο που πρέπει να πάρει.

Είναι συναρπαστικό αυτό που συμβαίνει σε αυτό το πεδίο».

Ο CEO της Pfizer μέσα στον ενθουσιασμό του για το νέο θαυματουργό chip μίλησε για «συμμόρφωση» των ασθενών και για εφαρμογές που μπορεί να έχει αυτό, εννοώντας στο γενικότερο χώρο της ιατρικής.

Ίσως μελλοντικά δεν χρειάζονται καν τα πιστοποιητικά εμβολιασμού, αφού εάν αυτό εφαρμοστεί και στα εμβόλια οι εταιρίες θα γνωρίζουν ακριβώς ποιος έχει εμβολιαστεί και ποιος όχι, ασκώντας πλήρη έλεγχο στους πληθυσμούς.

Το παραπάνω σε συνδυασμό με τη νέα συνθήκη που προετοιμάζει ο ΠΟΥ και που θα είναι υποχρεωτική για όλα τα κράτη με συνεχή επιτήρηση των εμβολιασμών και των εμβολιασμένων διαμορφώνουν ένα ασφυκτικό περιβάλλον «μεγάλου αδερφού» στο οποίο θα αντιμετωπίσουν οι κοινωνίες στο προσεχές μέλλον.

loading...