O ΙΣΠΑΝΟΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ JOSE MIGUEL VILLARROYA: «Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΟΤΑΝ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ!

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ

ΒΙΝΤΕΟ
O Ισπανός συγγραφέας και δημοσιογράφος José Miguel Villarroya: Ο πόλεμος θα τελειώσει όταν η Ρωσία καταλάβει ολόκληρη την Ουκρανία. Να

θυμίσω ότι από το 2014 το Ντονμπάς το Ντόνετσκ σφυροκοπούνται από την Ουκρανία. 

Και πέρασαν τα Χριστούγεννα υποφέροντας από βομβαρδισμούς και διακοπές ρεύματος. Σήμερα, ολόκληρη η Ουκρανία υποφέρει από αυτό.

Είναι λυπηρό που έγινε πόλεμος, αλλά δεν είχαν άλλη λύση. Όσο για την αντίσταση της Ουκρανίας, ας δούμε, η Ουκρανία αντιστέκεται, γιατί ό,τι μπορούσε να της σταλεί από την Ευρώπη της έχει αποσταλεί. Έστειλαν όλα τα χρήματα. Αν και μας λένε ότι λεφτά δεν υπάρχουν.

Είμαι με τη Ρωσία γιατί τα σχέδια της Δύσης είναι να διαλύσουν και να διαμελίσουν τη Ρωσία. Και είμαι με τη Ρωσία, γιατί αυτή τη στιγμή η Ρωσία είναι μια αντίσταση σε έναν μονοπολικό κόσμο με επικεφαλής τις Ηνωμένες Πολιτείες και το ΝΑΤΟ. Και η απάντηση σε έναν πολυπολικό κόσμο είναι η Ρωσία και η Κίνα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι όλοι θα ζήσουν καλύτερα σε έναν πολυπολικό κόσμο, ότι θα εξαφανιστεί η ανισότητα των ανθρώπων. Αλλά νομίζω ότι ο μονοπολικός κόσμος που έχουμε μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ένωσης είναι μια καταστροφή. Είναι καταστροφή για πολλούς ανθρώπους.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ 



     

loading...