ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ NHS ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΌΤΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΦΡΟΝΤΙΔΑΣ ΈΛΑΒΕ ΟΔΗΓΙΕΣ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ “ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ” ΓΙΑ ΝΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΨΕΥΔΩΣ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΩΝ

ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΟΣΩΝ ΣΥΝΕΒΑΙΝΑΝ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΕΥΡΩΠΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗΣ…

ΒΙΝΤΕΟ

Μετάφραση: Απολλόδωρος

Ένας πληροφοριοδότης του NHS, ο οποίος επιθυμεί να διατηρήσει την ανωνυμία του, ήρθε στη δημοσιότητα με ισχυρισμούς ότι τα

νοσοκομεία του NHS δεν ήταν υπερπλήρη κατά τη διάρκεια της πανδημίας του Covid-19, όπως αναφέρθηκε από τις αρχές και τα κυρίαρχα μέσα ενημέρωσης.

Ο πληροφοριοδότης επιβεβαίωσε επίσης ότι η ελάχιστη φροντίδα που δόθηκε καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας ισοδυναμούσε με αμέλεια και ότι η κυβέρνηση και τα αφεντικά του NHS ουσιαστικά έδωσαν εντολή στο προσωπικό να αφήσουν τους ανθρώπους να πεθάνουν ή σε ορισμένες περιπτώσεις να τους σκοτώσουν μέσω του προγράμματος “Φροντίδα στο τέλος της ζωής” και να χαρακτηρίσουν ψευδώς τους θανάτους ως οφειλόμενους στο Covid-19.

“Θυμάμαι ότι επισκέφθηκα μια ασθενή, μια γυναίκα στα 80 της χρόνια. Είχε κάνει μόνο μία προσωπική φυσιοθεραπεία και μία τηλεφωνική παρακολούθηση μετά από μία εγχείρηση ισχίου. 

Τη βρήκα ξαπλωμένη στα χάλια της πάνω σε μαξιλάρια ακράτειας, η αξιοπρέπειά της είχε αφαιρεθεί επειδή ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι με σταθερό περιστρεφόμενο πόδι, χωρίς να μπορεί να μεταφερθεί σε τουαλέτα. Η οικογένειά της ήταν εξαιρετικά αναστατωμένη”.

Αυτό το άτομο που αναφέρεται ως Dr. John, έχει εργαστεί σε κέντρα μικροτραυματισμών και ασθενειών καθώς και σε ρόλο πρωτοβάθμιας περίθαλψης καθ’ όλη τη διάρκεια της πανδημίας.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ      




loading...