Ο Τζον Στόκτον Θρύλος του NBA ισχυρίζεται ότι 1000 αθλητές έχουν πεθάνει από το εμβόλιο του Covid!

Ο Τζον Στόκτον, μέλος του Hall of Fame του ΝΒΑ, εξαπέλυσε νέες κατηγορίες κατά των εμβολίων του Covid-19. Σε συνομιλία με το Michele Tafoya στο podcast Sideline Sanity, ο θρύλος των Utah Jazz δήλωσε ότι σχεδόν 1.000 αθλητές έχουν πεθάνει από το εμβόλιο. Η δήλωση του αυτή έρχεται μερικούς μήνες από την προηγούμενη δήλωση του ότι εκατό αθλητές είχαν υποστεί αρνητικές επιπτώσεις από τον εμβολιασμό. Η δήλωση του τότε είχε χαρακτηριστεί ως παραπληροφόρηση και είχε διαγραφεί από πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Είχα την απόδειξη στα χέρια μου, το χαρτί με τα ονόματα… Νομίζω ότι είναι πάνω από 1.000 τώρα. Δεν λέω 1.000 με βεβαιότητα, αλλά θα μπορούσε να είναι. Είναι μεγάλος αριθμός», είπε, σε δηλώσεις που συγκέντρωσε η ιστοσελίδα comeback.com, ο πόιντ γκαρντ και ιστορικός ηγέτης του καλύτερου πρωταθλήματος στον κόσμο τόσο σε ασίστ (15.806) όσο και σε κλεψίματα (3.625).

Ο John Stockton ισχυρίστηκε επίσης ότι έχει μεγάλο αριθμό πηγών για να υποστηρίξει τις πληροφορίες του.

«Έχω την απόδειξη στα χέρια μου, το χαρτί με τα ονόματα…»

«Τις έλαβα (τις πληροφορίες) από πολλά μέρη, αλλά ποτέ δεν είχα την αυτοπεποίθηση να τις δημοσιοποιήσω», πρόσθεσε ο Stockton, μιλώντας σε ΜΜΕ πριν από λίγους μήνες, όταν του απαγορεύτηκε η πρόσβαση στους αγώνες Gonzaga, του πανεπιστημίου του, επειδή αρνήθηκε να φορέσει μάσκα.

Ο Τζον Στόκτον δημοσίευσε για πρώτη φορά τις απόψεις του στο ντοκιμαντέρ “Vaccines Revealed”, μια παραγωγή δύο κινηματογραφιστών της Γιούτα. Τότε, οι θέσεις του θρύλου της Jazz αφορούσαν κυρίως την απογοήτευση με τους κυβερνητικούς περιορισμούς και τα λοκντάουν κατά τις πρώτες μέρες της πανδημίας.

Ο Stockton έχει επίσης επικρίνει τον χειρισμό της πανδημίας από τις κυβερνήσεις

https://www.newsbreak.gr

loading...