ΕΚΤΑΚΤΟ: ΆΜΕΣΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!!! Ο Π.Ο.Υ. ΘΑ ΟΡΙΣΤΙΚΟΠΟΙΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΗ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ (ΔΥΚ) ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ IHRRC

ΠΑΤΗΡ ΣΑΒΒΑΣ ΑΧΙΛΛΕΩΣ: «Ο ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΘΕΔΡΑ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»


Γράφει ο Daily Clout
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Η Επιτροπή Αναθεώρησης των Διεθνών Υγειονομικού Κανονισμού (IHRRC) του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας (ΠΟΥ) σχεδιάζει

να συνεδριάσει μυστικά από τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου 2023 έως την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2023. Η IHRRC θα εργαστεί για την οριστικοποίηση ενός εγγράφου 46 σελίδων που περιλαμβάνει προτεινόμενες τροποποιήσεις στους Διεθνείς Κανονισμούς Υγείας (ΔΚΥ)

Οι προτεινόμενες τροποποιήσεις θα:

Αλλάξουν τη συνολική φύση του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας από έναν συμβουλευτικό οργανισμό που απλώς διατυπώνει συστάσεις σε ένα διοικητικό όργανο του οποίου οι διακηρύξεις θα είναι νομικά δεσμευτικές. (Άρθρο 1)

Επεκτείνουν σε μεγάλο βαθμό το πεδίο εφαρμογής των Διεθνών Υγειονομικών Κανονισμών, ώστε να συμπεριλάβουν σενάρια που απλώς έχουν “δυνατότητα να επηρεάσουν τη δημόσια υγεία”.

Επιδιώξουν την κατάργηση του “σεβασμού της αξιοπρέπειας, των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και των θεμελιωδών ελευθεριών των ανθρώπων”. (Άρθρο 3)

Δώσουν στον Γενικό Διευθυντή του ΠΟΥ τον έλεγχο των μέσων παραγωγής μέσω ενός “σχεδίου κατανομής προϊόντων υγείας” για να απαιτήσει από τα ανεπτυγμένα κράτη-μέλη να προμηθεύουν προϊόντα αντιμετώπισης πανδημίας σύμφωνα με τις οδηγίες. (Άρθρο 13Α)

Δώσουν στον ΠΟΥ την εξουσία να απαιτεί ιατρικές εξετάσεις, αποδείξεις προφύλαξης, αποδείξεις εμβολίων και να εφαρμόζει τον εντοπισμό επαφών, την καραντίνα και τη ΘΕΡΑΠΕΙΑ. (Άρθρο 18)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...