GARY D. BARNETT: «ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΒΑΣΙΛΙΑΣ Ή ΠΡΟΕΔΡΟΣ – ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΙΚΗ ΔΗΜOΚΡΑΤΙΑ Ή ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ – ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΜΟΣ Ή ΦΑΣΙΣΜΟΣ: ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ!»

ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ Ο ΧΡΙΣΤΟΣ ΚΑΤΕΞΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ…

«Το Κράτος αν προστατεύει κανέναν, το κάνει μόνο όπως ο βοσκός προστατεύει το κοπάδι του. Όχι επειδή αναγνωρίζει και σέβεται τα φυσικά δικαιώματα των προβάτων, αλλά μόνο για να τα κρατήσει ανενόχλητα στην αποκλειστική κατοχή και τον έλεγχό του, μέχρι να κρίνει σκόπιμο να τα κουρέψει ή να τα σφάξει».

Robert Higgs (2007) Συνέδριο FFF

Συντηρητικοί, “φιλελεύθεροι”, Ρεπουμπλικάνοι, Δημοκράτες, μπερδεμένοι λάτρεις του Συντάγματος και κάθε πολιτικός τύπος, ενωθείτε εναντίον μου, γιατί βλασφήμησα το ιερό δισκοπότηρο που είναι η πολιτική λατρεία.

Αυτή η λατρεία είναι η λατρεία του κράτους, όπως την ειδωλοποιούν οι Αμερικανοί εθνικιστές που πιστεύουν ότι αυτή η χώρα είναι ξεχωριστή, διαφορετική από κάθε άλλη και εξαιρετική. Είμαστε καλύτεροι επειδή έχουμε πρόεδρο αντί για βασιλιά. Είμαστε μοναδικοί επειδή έχουμε ρεπουμπλικανική δημοκρατία και όχι δημοκρατία. Είμαστε εξαιρετικοί επειδή είμαστε η πιο ελεύθερη χώρα στον κόσμο.

Ο Θεός είναι με το μέρος μας. Τέτοια θλιβερή ευπιστία, παράλογος εθνικισμός και άγνοια δεν αξίζουν κανενός είδους σεβασμό, αλλά απαιτούν ότι η πλειοψηφία του προλεταριάτου αποτελείται από αιχμάλωτα πρόβατα.

Αυτός ο πλήρως κατηχημένος πληθυσμός έχει καταναλωθεί από την εξάρτηση από το κράτος, και λόγω αυτής της εξάρτησης, της ανευθυνότητας και της αυτολύπησης, ο προκύπτων χαρακτήρας αυτής της κοινωνίας είναι ένας χαρακτήρας βίας, ανηθικότητας και αδιαφορίας.

Κάθε κυβερνήτης, κάθε μέλος της πολιτικής τάξης, κάθε μορφή κυβέρνησης οπουδήποτε, αποτελείται από εγκληματίες κάθε είδους- στηρίζεται στην κλοπή, τον εκβιασμό, το ψέμα, την εξαπάτηση, τα βασανιστήρια, τον πόλεμο και τη δολοφονία. Η βάση κάθε εξουσίας είναι η συνεχής απειλή βλάβης ή θανάτου για όλους εκείνους που αμφισβητούν την εξουσία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...