Dr. Angus Dalgleish, κορυφαίος καθηγητής ογκολογίας: «Οι επιθετικοί καρκίνοι που εμφανίζονται μετά από αναμνηστικές δόσεις κατά του κορωνοϊού ΔΕΝ είναι τυχαίο γεγονός»

Ο Dr Angus Dalgleish Καθηγητής Ογκολογίας στο St. George’s κρούει τον κώδωνα του κινδύνου παραθέτοντας τις παρατηρήσεις του πάνω στους ασθενείς του μετά από τη λήψη εμβολίων κατά του κορωνοϊού.

«Δεν μου φαίνεται σύμπτωση. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε αν αυτό είναι το πραγματικό αποτέλεσμα και αν είναι, πρέπει να σταματήσουμε αμέσως όλες τις ενισχυτικές – αναμνηστικές δόσεις»

Πηγή: Summit News

Απόδοση: Ελλήνων Αφύπνιση

Σύμφωνα με video που δημοσιεύει ο ίδιος θέλοντας να προειδοποιήσει τον κόσμο, λέει ότι ασθενείς του έχουν εμφανώς υποτροπιάσει μετά το αναμνηστικό εμβόλιο, ενώ πριν ήταν σταθεροί, είχαν πολύ καλή ανοσοθεραπεία ή άλλη θεραπεία.

Ακολουθεί το video και η απομαγνητοφώνηση του video που δημοσιεύτηκε από τον κορυφαίο ειδικό για τον καρκίνο Δρ. Angus Dalgleish, ο οποίος ανησυχεί πολύ καθώς τα «τσιμπήματα» κατά του Covid φαίνεται να προκαλούν καρκίνους, μια αρνητική επίδραση που όπως λέει «δεν μοιάζει με σύμπτωση».

 «Είμαι ο Angus Dalgleish. Είμαι Καθηγητής Ογκολογίας στο St. George’s, Σύμβουλος Ιατρικός Ογκολόγος και έχω αρχίσει να παρατηρώ ότι αρκετοί από τους ασθενείς μου έχουν μελάνωμα ενώ ήταν σταθεροί με τη νόσο σταδίου 4, είχαν πολύ καλή ανοσοθεραπεία ή άλλη θεραπεία και τους εξετάζω από πέντε έως 20 χρόνια. Παρατήρησα ότι έχω τώρα πάνω από έξι, πιθανώς επτά, ακόμη και έναν όγδοο χθες, οι οποίοι έχουν εμφανώς υποτροπιάσει μετά το αναμνηστικό εμβόλιο.

Στην αρχή δεν βάλαμε τα δύο μαζί, αλλά όταν ένας ασθενής είπε: «Ένιωθα απαίσια από το εμβόλιο, μόλις είχα αποστραγγιστεί», περιέγραψαν συμπτώματα όπως ένας μακρύς Covid και το επόμενο πράγμα που ξέρουμε, δύο, τρεις εβδομάδες, δύο μήνες αργότερα έχουν σαφείς ενδείξεις υποτροπής. Και αυτές οι υποτροπές είναι αρκετά επιθετικές. Δεν είναι μια ήπια υποτροπή. Είναι υποτροπές που απαιτούν συστηματική θεραπεία σε αντίθεση με ένα μικρό οζίδιο που απαιτεί χειρουργική τομή.

Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Τώρα γνωρίζω πολύ καλά στον δικό μου κύκλο πολλών ανθρώπων, ότι δεν έχουν μελάνωμα –δεν είχαν ποτέ τίποτα στο παρελθόν– αλλά έχουν τωρα εξογκώματα και δεν πέφτουν. Και δύο άτομα από τα οποία έχω πάρει πολλές εκτενείς συνεντεύξεις, όλοι δήλωσαν ότι νιώθουν απαίσια μετά το αναμνηστικό τους εμβόλιο. Τα πήγαν καλά με τα δύο πρώτα εμβόλια, απλώς είχαν ρίγη, γρίπη κ.λπ. Αλλά περιέγραψαν ότι ήταν πολύ κουρασμένοι, πολύ κουρασμένοι, ήθελαν να μείνουν στο κρεβάτι και αυτό έχει τραβήξει στο σημείο που πήγαν στο γιατρέ και έκαναν μετρήσεις αίματος και εξετάσεις και τώρα ξέρω επτά από αυτούς, δύο από αυτούς έχουν λευχαιμία, και άλλοι έχουν λεμφώματα, και ένας από αυτούς έχει ένα πολύ κακό μελάνωμα, το οποίο είναι απολύτως βέβαιος ότι υποκινήθηκε από το αναμνηστικό ως ανέπτυξε τρομακτικά συμπτώματα.

Θέλω λοιπόν πραγματικά να επιστήσω την προσοχή όλων ότι πιστεύω ότι αυτό δεν μου φαίνεται σύμπτωση και πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δούμε αν αυτό είναι πραγματικό αποτέλεσμα και αν είναι, πρέπει να σταματήσουμε αμέσως όλες τις ενισχυτικές – αναμνηστικές δόσεις. Σας ευχαριστώ.»

https://ellinikiafipnisis.blogspot.com

loading...