BORIS KORCHEVNIKOV: «ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΙΕΒΟ ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΣΕ ΠΛΗΜΜΥΡΑ, 6 ΜΗΝΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΒΕΒΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΥΡΑΣ»!

ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΣ ΤΗΣ TV SPAS, ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ ΤΟΥ RUSSIA 1 ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ
ΘΑ ΠΝΙΓΕΙ ΑΠΟ ΝΕΡΑ ΔΝΕΙΠΕΡΟΥ Η ΑΠΟ ΠΟΤΑΜΙΑ ΑΙΜΑΤΟΣ;;;
Boris Korchevnikov, Διευθύνων Σύμβουλος του τηλεοπτικού καναλιού SPAS, παρουσιαστής του τηλεοπτικού καναλιού Russia 1 ειδικά για το RT News στα ρωσικά:

Η πλημμύρα του Κιέβου, που υποσχέθηκαν οι προφητείες, σε λίγο καιρό αφού οι σχισματικοί βλασφημούν τον Θεό στη Λαύρα -στην κοινή μας ρωσική καρδιά- σίγουρα θα γίνει. Λένε ότι ακόμη και το όριο μετρήθηκε – έξι μήνες μετά την ψεύτικη λειτουργία.

Είναι τρομερό να σκεφτόμαστε σε τι θα πνιγεί το Κίεβο μετά από μια τέτοια μομφή: στα νερά του Δνείπερου ή σε ποτάμια αίματος.

Παρακολούθησα την εκπομπή της λειτουργίας των σχισματικών από τον Καθεδρικό Ναό της Κοιμήσεως της Λαύρας. Οι κάμερες γλιστρούσαν πάνω από τις εικόνες, τις τοιχογραφίες, τον όμορφο διάκοσμο της εκκλησίας… 

Και δεν ήταν αυτοί που τα έκαναν όλα αυτά, που τα έχτισαν όλα αυτά, αλλά αυτοί που υπέφεραν οι μοναχοί της Λαύρας, που πετάχτηκαν από εδώ.

Και μετά άρχισα να ψάχνω μέσα στο πλήθος των πιστών – δεν ήταν πολλοί από αυτούς, υπήρχαν περισσότεροι ιερείς, δημοσιογράφοι και φρουροί ασφαλείας – λοιπόν… άρχισα να ψάχνω για κάποιον που προσευχόταν. Τουλάχιστον ένα. Απλώς αναρωτιόμουν: πώς μπορείς να προσεύχεσαι ενώ κλέβεις; Προσευχήσου στα κλεμμένα.

Άλλωστε, ακριβώς για τη σημερινή «λειτουργία» στο Ευαγγέλιο λέγεται τόσο ευθέως: «         Ἀμὴν ἀμὴν λέγω ὑμῖν, ὁ μὴ εἰσερχόμενος διὰ τῆς θύρας εἰς τὴν αὐλὴν τῶν προβάτων, ἀλλὰ ἀναβαίνων ἀλλαχόθεν, ἐκεῖνος κλέπτης ἐστὶ καὶ λῃστής·» (Ιω. 10:1-2).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...