ΑΚΚΕΛ: Η φιλοναζιστική οικογενειακή παράδοση του Μητσοτακέικου αποδείχθηκε με την προδοτική στήριξη του ουκρανικού καθεστώτος

Η Νέα Δημοκρατία του Μητσοτάκη έχει φτάσει σε σημείο προδοσίας που δεν έχει προηγούμενο στην ιστορία της Ελλάδας, αλλά ίσως και κανενός άλλου κράτους. Η στήριξη που πρόσφεραν όλοι οι βουλευτές της στη συμμορία του Μητσοτακέικου (κατά της πρότασης μομφής) έκανε τη ΝΔ κάτι που δεν μπορεί να εκφραστεί με «αποδεκτές» λέξεις. Αντανακλά όμως σε ΚΑΘΕ βουλευτή της.

Το ΑΚΚΕΛ θεωρεί ότι ευσταθούν οι φήμες ότι τα συνεργεία καθαρισμού της Βουλής μάζεψαν αρκετά σακιά πούπουλα κότας, εκτός από το σανό που αποτελεί στάνταρ πιάτο στο εστιατόριο της Βουλής, το οποίο δίνεται και σε πακέτο για έξω.

Οι υποκλοπές είναι το περισσότερο προβαλλόμενο θέμα. Το εξοργιστικό προδοτικό γεγονός, όμως, της αποστολής ελληνικού στρατιωτικού εξοπλισμού για την προστασία του ναζιστικού καθεστώτος της Ουκρανίας (που επιβλήθηκε μετά από το αμερικανικό πραξικόπημα του 2014) απέδειξε πέρα πάσης αμφιβολίας την απόλυτη υποταγή του καθεστώτος Μητσοτάκη στον διατλαντικό Ναζισμό. Οι «πουπουλένιοι» της ΝΔούλας το κάλυψαν και αυτό; Κάλυψαν και προστάτεψαν τον επιχειρησιακό Ναζισμό που φυτεύτηκε στην Ουκρανία;

Οπλικά συστήματα που τα αγοράσαμε πανάκριβα και προορίζονταν για την προστασία του ελληνικού λαού (και πρωτίστως του στρατιωτικού προσωπικού), το Μητσοτακέικο τα έδωσε δώρο στο ναζιστικό καθεστώς της Ουκρανίας και σχεδιάζει να δώσει επιπλέον. Η ιστορική σχέση της οικογένειας Μητσοτάκη με τους Ναζί «εξαργυρώθηκε» από το βαθύ κράτος των ΗΠΑ (το υπερατλαντικό franchise του Ναζιστικού μαγαζιού) εξασθενίζοντας την άμυνα της Ελλάδας.

Ο Μητσοτάκης όμως εξαπατεί άλλη μία φορά τον ελληνικό λαό με το παραμύθι ότι η Τουρκία δεν θα πάρει F-16 ενώ γνωρίζει ότι οι ΗΠΑ πολλά νησιά του Αιγαίου ΔΕΝ τα αναγνωρίζουν ως ελληνικά (λένε ότι είναι υπό καθεστώς αμφισβήτησης, στηρίζοντας απόλυτα τις τουρκικές θέσεις) για αυτό οι τουρκικές παραβιάσεις τυπικά για τις ΗΠΑ δεν θα γίνονται κατά περιοχής του ΝΑΤΟ. Και ο Μητσοτάκης το βουλώνει!

Πώς όμως να μιλήσει όταν για πολλά χρόνια είναι ενταγμένος και ελεγχόμενος από τον καραμπινάτο Γερμαναρά Κλάους Σβάμπ (όπως ο ίδιος ο Κλάους Σβάμπ παραδέχθηκε για τα «φυντάνια» του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ WEF) ο οποίος με την συμμορία του κατασκευάζουν δικών τους προδιαγραφών Αρία Φυλή.

Δεν υπάρχουν περιθώρια. Έχουμε πραγματική ΚΑΤΟΧΗ ναζιστικού τύπου από επιγόνους ναζιστικών-οικογενειακών συμφερόντων τύπου WEF, που τροποποίησαν δημοσιοσχετίστικα το πρότυπο της Αρίας Φυλής για να καλύψουν τη ναζιστική χολέρα τους. Η απάντηση κατά των ναζιστοειδών πρέπει να είναι συντριπτική και εξοντωτική στις εκλογές, αλλά μέχρι τότε πρέπει τα ναζιστοειδή κάθε μέρα να υποφέρουν από την οργή του λαού.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

28/1/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...