Στείλτε τον στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

 


Του Παναγιώτη Αποστόλου Πολιτικού αναλυτή – αρθρογράφου * 

Προεκλογική περίοδος γαρ και μπορεί ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης να μην μας αποκάλυψε την ημέρα των εκλογών κατά τη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησε το πρωί της Δευτέρας για την Οικονομία, την Ανάπτυξη και την Αγορά Εργασίας, ωστόσο μας υποσχέθηκε πως αν εκλεγεί στις προσεχείς εκλογές, τότε, θα μειώσει τη φορολόγηση στο κεφάλαιο και στις επιχειρήσεις, θα υπάρξει μείωση και στους έμμεσους φόρους, στις μεταφορές, στα γυμναστήρια κ.λπ., θα υπάρξει μείωση στα λιπάσματα και στις ζωοτροφές!

Μας ξεκαθάρισε βεβαίως – βεβαίως, πως  βασικό μέλημά του είναι η πάταξη της ακρίβειας και της αισχροκέρδειας!

Μια αισχροκέρδεια και την οποία δεν μπόρεσε να πατάξει επί 4 περίπου χρόνια! Η οποία έχει κυριολεκτικά διαλύσει τα ελληνικά νοικοκυριά!

Τάζει, τάζει και ξανατάζει, ο χειρότερος ομολογουμένως Πρωθυπουργός της Ελλάδος κατά τα χρόνια της Μεταπολιτεύσεως! Επειδή βλέπει τα ποσοστά της ΝΔ να συρρικνώνονται, ο σύγχρονος Μαυρογιαλούρος υπόσχεται για άλλη μια φορά!

Μίλησε για την ακρίβεια, για τον κατώτατο μισθό, για την ανεργία…

Θα τον πιστέψουμε; 

Θα τον νοιαστεί τον ελληνικό λαό, αυτός ο λάτρης των παράνομων μεταναστών;

Αυτός, που μόλις προχθές, δηλαδή ο Πρωθυπουργός των Ελλήνων σε εκδήλωση και την οποία διοργάνωσε το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου, περιχαρής μας δήλωσε, πως:

«Η Ελλάδα δεν αποτελεί σήμερα μόνο το ανατολικό φυλάκιο της Ευρώπης. Αποτελεί και μία δημιουργική κυψέλη ενσωμάτωσης όλων όσοι δικαιούνται, μπορούν και θέλουν να συνεχίσουν τη ζωή τους στην πατρίδα μας.»!

Αυτός που σε κάθε διάγγελμά του, εν μέσω υγειονομικής κρίσεως, απευθυνόμενος στον ελληνικό λαό, χρησιμοποιούσε τον όρο “συμπολίτες” και όχι το πατροπαράδοτο “Ελληνίδες – Έλληνες”!

Γι΄ αυτό μην ξεχάσετε, όταν σας επιτρέψει να ψηφίσετε, να τον μαυρίσετε!

Να οδηγηθεί επιτέλους στο χρονοντούλαπο της ιστορίας!!

 

loading...