Λαγός προς Μάγδα Φύσσα – «Άντε γ@@@@ου – Είσαι επάγγελμα»

 

Μέσα σε κλίμα έντασης, διεξήχθη η δίκη για την υπόθεση της Χρυσής Αυγής, σε δεύτερο βαθμό, με τον καταδικασμένο για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης Γιάννη Λαγό να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του δολοφονημένου Παύλου Φύσσα, Μάγδα Φύσσα.

Κατά την διάρκεια της σημερινής διαδικασίας η πρόεδρος του Πενταμελούς Εφετείου της Αθήνας ενώπιον του οποίου εκδικάζεται η υπόθεση της Χρυσής Αυγής σε δεύτερο βαθμό ενημέρωσε ότι στην επόμενη συνεδρίαση, που είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου, θα κληθεί να καταθέσει η σύντροφος του Παύλου Φύσσα.

Η κλήτευσή της αποφασίστηκε μετά από αίτημα της υπεράσπισης των κατηγορουμένων καθώς δεν είχε εξεταστεί ούτε στο πρώτο δικαστήριο..

Λίγο πριν την λήξη της σημερινής συνεδρίασης σημειώθηκε μεγάλη ένταση με τον Γιάννη Λαγό να επιτίθεται φραστικά στη μητέρα του δολοφονημένου μουσικού.

Η Μάγδα Φύσσα ζήτησε από την πλευρά της Χρυσής Αυγής να σταματήσουν να αποκαλούν τον γιο της «μακαρίτη» καθώς όπως είπε με φόρτιση: «έχει δολοφονηθεί».

Στην παρατήρηση αυτή αντέδρασε ο Γιάννης Λαγός ο οποίος με βαρύτατες εκφράσεις της είπε: πως «είσαι επάγγελμα Μάγδα Φύσσα» φωνάζοντας της «άντε γ..». Ακόμη και την στιγμή τον μετέφεραν εκτός της δικαστικής αίθουσας, βάζοντας του χειροπέδες, ο ευρωβουλευτής δεν σταμάτησε να φωνάζει. Ενώ το κοινό της Αριστεράς φώναζε «δολοφόνοι» ο Γιάννης Λαγός φώναζε «άντε γεια ρε».

loading...