Α.Γεωργιάδης: «Η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία – Πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί»

Ο υπουργός Ανάπτυξης όμως ξέχασε να πει ότι αποτελεί μία τεράστια «προσωπική επιτυχία» του πρωθυπουργού που είναι και ο επικεφαλής

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής του συνέντευξης το πρωί της Τετάρτης, είπε με το γνώριμο στιλ του, ότι «η ΕΥΠ είναι μία άχρηστη υπηρεσία, πρέπει να κλείσει και να επανιδρυθεί» «αδειάζοντας» τον ίδιο τον πρωθυπουργό Κ.Μητσοτάκη ο οποίος και είναι ο πολιτικός προϊστάμενος της υπηρεσίας αυτής.

Είναι δηλαδή, άλλη μία τεράστια, «προσωπική επιτυχία» του Κυριάκου Μητσοτάκη την οποία του την καταλογίζει ο ίδιος ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησής του.

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός μία από τις πρώτες κινήσεις που έκανε ήταν να πάρει την Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών υπό τον απόλυτο έλεγχο του. Το αποτέλεσμα; Την κατέστρεψε!

Εφόσον έχει ακολουθήσει η ΕΥΠ την νόμιμη διαδικασία καλώς τους παρακολουθούσε όλους. Ο κ Ζαχαριάδης ξέρει ότι επί ΣΥΡΙΖΑ παρακολουθούνταν υπουργοί του ΣΥΡΙΖΑ. Αν γινόταν για λόγους εθνικής ασφαλείας καλώς έγιναν. Πρέπει να ξηλωθεί η ΕΥΠ και να επανιδρυθεί γιατί δεν κάνει καλά την δουλειά της, όταν έγινε γνωστό το έργο της μυστικής υπηρεσίας. Δεν μπορεί να γίνεται έρευνα της ΕΥΠ και τα αποτελέσματα της να πηγαίνουν στο “Documento”».

Δεν το λέει η αντιπολίτευση, αλλά ο αντιπρόεδρος του, Άδωνις Γεωργιάδης και υπουργός Ανάπτυξης.

loading...

Leave a Reply