Ανάστατος ο Έβρος από άγρια ληστεία σε σπίτι: Αλλοδαποί «σακάτεψαν» στο ξύλο ηλικιωμένο που τους σέρβιρε φαγητό

Ηλικίας περίπου 35 ετών οι δύο αλλοδαοποί δράστες

Στιγμές τρόμου έζησε ηλικιωμένος αγρότης όταν δυο αλλοδαποί από άγνωστη χώρα, που  είχαν περάσει χωρίς κανένα πρόβλημα τα σύνορα από την Τουρκία εισέβαλαν το πρωί του Σαββάτου στην καλύβα του στο χωριό Καβησός Φερών και τον ξυλοκόπησαν άγρια.

Σύμφωνα με την καταγγελία του αγρότη οι δύο δράστες ήταν αρκετά εκνευρισμένοι και του μιλούσαν πολύ άσχημα. Στην αρχή του ζήτησαν φαγητό ενώ αν και ο αγρότης τους έδωσε ό,τι είχε, τον γρονθοκόπησαν επειδή δεν τους φάνηκε αρκετό.

Όταν, δε, ο ηλικιωμένος αγρότης είδε έναν εργαζόμενο σε εταιρεία security να περνάει έξω από την καλύβα του και προσπάθησε να του κάνει νόημα, οι δύο νεαροί αλλοδαποί εξαγριώθηκαν ακόμα περισσότερο, άρχισαν να τον χτυπάνε και στη συνέχεια τον έδεσαν χειροπόδαρα σε κρεβάτι συνεχίζοντας τον ξυλοδαρμό με ένα κούτσουρο που βρήκαν.

Η επόμενη κίνηση των δύο δραστών ήταν να πάρουν την καραμπίνα του ηλικιωμένου αγρότη και ένα κυνηγετικό μαχαίρι και αφού τον κλείδωσαν στην καλύβα να προσπαθήσουν να κλέψουν – χωρίς επιτυχία – το αυτοκίνητό του.

Αν και χτυπημένος ο αγρότης κατάφερε να λυθεί, να φτάσει στο χωριό και να ενημέρωσει τους δικούς του ανθρώπους και την αστυνομία.

Αργά το απόγευμα της ίδιας ημέρας ο ηλικιωμένος αγρότης κλήθηκε να αναγνωρίσει τους αλλοδαπούς τους οποίους συνέλαβαν σε αγροτική περιοχή άνδρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αλεξανδρούπολης.

Αύριο Δευτέρα (9/1) ο αγρότης θα εξεταστεί από ιατροδικαστή με τον ίδιο να δηλώνει ότι φοβήθηκε πολύ για την ζωή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση της Αστυνομίας τα κλοπιμαία αποδόθηκαν στον άτυχο αγρότη ενώ οι δυο αλλοδαποί, ηλικίας περίπου 35 ετών, θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα.

Όπως σημειώνουν αστυνομικές πηγές δεν συντρέχει λόγος απέλασης για τους δύο αλλοδαπούς.

https://www.pronews.gr

loading...