ΑΚΚΕΛ: Ο ανθέλληνας Biden θα δώσει και F-16 και F-35 στο τουρκικό καθεστώς, ποτέ δεν υπήρξε αμερικανοτουρκική σύγκρουση

Από το ΑΚΚΕΛ ελπίζουμε πια να έχουν καταλάβει όλοι ότι ήταν παραμύθι πολλών ετών η υποτιθέμενη σύγκρουση του καθεστώτος των ΗΠΑ με το τουρκικό και η υποτιθέμενη φιλελληνική στάση των αμερικανικών κυβερνήσεων.

Οι ΗΠΑ δίνουν κανονικότατα τα αναβαθμισμένα F-16, χωρίς ο Ερντογάν να έχει αλλάξει οτιδήποτε στη στάση του που έχει τα τελευταία χρόνια και προκάλεσε την υποτιθέμενη “τιμωρία” του από τις ΗΠΑ. Και θα τους δώσουν και F-35 … δια της τεθλασμένης οδού.

Το ΑΚΚΕΛ εδώ και πολλά χρόνια φώναζε και έγραφε ότι είναι αμερικανιά και απάτη η υποτιθέμενη “σύγκρουση” των κυβερνώντων καθεστώτων στις ΗΠΑ και στην Τουρκία. Επίσης ότι η υπονόμευση και καταστροφή των ελληνορωσικών σχέσεων από τις κυβερνήσεις του ΣΥΡΙΖΑ και της ΝΔ ήταν προσχεδιασμένη κατεύθυνση για να δηλητηριάσει τις ελληνορωσικές σχέσεις, να στρέψει την Ρωσία στην Τουρκία και να “μολύνει” την Ρωσία από την τουρκική συνεργασία. Ελπίζουμε τουλάχιστον οι Ρώσοι να έχουν καταλάβει κάτι από αυτά.

Για να μην κοροϊδευόμαστε, το F-35 η Τουρκία θα το προμηθευτεί με ανάλογο τρόπο. ΠΟΤΕ δεν μπλοκαρίστηκε η προμήθειά του, αυτό που έγινε είναι η Τουρκία να μην επιτρέπεται να το προμηθευτεί ΩΣ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ. Ως εξωτερικός πελάτης μπορεί ανετότατα και μάλιστα ήδη ακούστηκε η «πιθανή προθυμία» της Βρετανίας να πουλήσει βρετανικά «μεταχειρισμένα» F-35 στην Τουρκία (τώρα τί εννοεί ως «μεταχειρισμένα» όταν πετούν κάποιους μήνες, έστω χρόνο!). Τί θα κάνουν τότε τα ελληνόφωνα παπαγαλάκια του Biden; Θα θριαμβολογούν ότι το F-35 θα το προμηθευτεί και η Ελλάδα; Δηλαδή κάτι που η Πολεμική Αεροπορία μας ΠΟΤΕ δεν το ήθελε, κάτι που η Τουρκία το γνωρίζει πολύ καλύτερα (αφού συμμετείχε στον κατασκευαστικό Όμιλο) και μπορεί να αξιοποιήσει εναντίον μας τα αρνητικά του σημεία, θα είναι κυβερνητική επιτυχία να το αγοράσουμε πανάκριβα όταν τελικά θα το προμηθευτεί και η Τουρκία (η οποία τώρα μάς λένε ότι έχει αποκλειστεί από το F-35!);

Και για να μην μας κοροϊδεύουν, η «επιθετικότητα» από τις ΗΠΑ κατά της Τουρκία ΔΕΝ στηρίζεται σε αρχές, αξίες, ιδανικά κλπ. Οφείλεται αποκλειστικά και μόνο στο γεγονός ότι η Τουρκία υποτίθεται ότι συμπεριφέρεται ως “αντάρτης” και προμηθεύεται ρωσικά αμυντικά συστήματα τη στιγμή που οι ΗΠΑ το απαγορεύουν με την εξαιρετικά αμφιλεγόμενη νομοθεσία CAATSA.

Αγροτικό και Κτηνοτροφικό Κόμμα Ελλάδας – ΑΚΚΕΛ

Agriculture and Livestock Party of Greece – AKKEL

Σάκκoς 60, 68200 Ορεστιάδα, 6943077470, 6984581480

Sakkos 60, 68200 Orestiada, Greece, +30 6943077470, 6984581480

[email protected][email protected]

https://akkelparty.blogspot.com/ Twitter: @AkkelParty

https://www.facebook.com/VakisTsiompanidis

https://www.facebook.com/akkelGR/

http://www.akkel.gr/

20/1/2023

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

loading...