ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΓΙΔΕΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΑ ΥΠΟΓΕΙΑ ΑΛΑΤΩΡΥΧΕΙΑ ARTEMSOL. ΈΠΕΣΑΝ ΣΕ ΦΛΕΒΑ ΟΙ ΡΩΣΟΙ…

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΝΕΟ AZOVSTAL (ΟΜΑΔΙΚΟΣ ΤΑΦΟΣ)! ΣΤΟ ARTEMSOL ΣΕ SOLEDAR/ BAKHMUT (125 ΜΙΛΙΑ ΤΟΥΝΕΛ)


ΒΙΝΤΕΟ

Τα υπόγεια αλατωρυχεία Artemsol θα γίνουν το νέο Azovstal (ομαδικός τάφος)! Στο Artemsol σε Soledar/ Bakhmut (125 μίλια τούνελ) οι Ρώσοι

επιχειρούν να παγιδεύσουν και να θάψουν ζωντανούς χιλιάδες Ουκρανούς και μισθοφόρους που έχουν ταμπουρωθεί εκεί σε πυριτιδαποθήκη. 

Έπεσαν σε φλέβα οι Ρώσοι…

H στρατηγική σημασία του άξονα Soledar/ Bakhmut βασίζεται και ή κυρίως και σε αυτή την τεράστια κρύπτη δεξαμενή προσωπικού και υλικού του αντιπάλου. Είναι ίσως το μεγαλύτερο υπόγειο φρούριο του αντιπάλου.

“Το Μπάχμουτ είναι το κεντρικό σημείο του ανατολικού μετώπου και ένα σοβαρό κέντρο επιμελητείας. Και η δουλειά μας είναι να πεθάνουμε εκεί όσο το δυνατόν λιγότεροι και να καταστρέψουμε τον εχθρό όσο το δυνατόν περισσότερο”.

Το χαρακτηριστικό του Bakhmut έγκειται στις μοναδικές ιστορικές και γεωγραφικές αμυντικές του ικανότητες, οι οποίες περιλαμβάνουν, για πρώτη φορά, τη διαίρεση της πόλης σε πολλά μέρη με υδάτινα φράγματα.

Δεύτερον, η περιοχή του Μπαχμούτ είναι ένα σύμπλεγμα οικισμών που δημιουργούν ένα ενιαίο αμυντικό σύστημα.

Τρίτον, είναι ένα μοναδικό τοπίο, φαράγγια και υψώματα που είναι φυσικές σήραγγες.


ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...