Φρίκη στη Λευκωσία: 61χρονος ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου μετά από καυγά της συζύγου του!!

 

Ένα τραγικό περιστατικό που έχει να κάνει με την δολοφονία ενός 61χρονου στην περιοχή Λατσιά της Λευκωσίας ερευνά η αστυνομία από χθες το βράδυ.

Μέχρι στιγμής, οι πληροφορίες που έχουν έρθει στο φως της δημοσιότητας είναι συγκεχυμένες για το τι ακριβώς έγινε.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως χθες το απόγευμα σημειώθηκε διαπληκτισμός της συζύγου του θύματος με την 31χρονη γειτόνισσα της και ακολούθησε καταγγελία σε αστυνομικό τμήμα. Όταν οι δύο γυναίκες επέστρεψαν στα σπίτια τους, ο 61χρονος πήγε στο σπίτι της γειτόνισσας για να μάθει την αιτία του καβγά.

Τότε, ήταν που ο 61χρονος δέχτηκε επίθεση και ξυλοκοπήθηκε μέχρι θανάτου από τον σύζυγο της γειτόνισσας, έναν άνδρα ηλικίας 35 ετών αλλά και από την ίδια με αποτέλεσμα να πέσει στο έδαφος! Μάλιστα η ίδια πηγή αναφέρει πως δεχόταν χτυπήματα ακόμα και όταν ήταν πεσμένος!

Στο σημείο κλήθηκε η αστυνομία. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο τύπου της αστυνομίας, ο 61χρονος είχε τις αισθήσεις του και μίλησε στους αστυνομικούς όταν έφτασαν και τους είπε ότι τον είχαν χτυπήσει. Ωστόσο, στη συνέχεια έχασε τις αισθήσεις του και τελικά και την ζωή του. 

Η αστυνομία συνέλαβε τρία άτομα, την γειτόνισσα, τον σύζυγο της και ακόμα ένα φίλο του. Τα τρία άτομα αντιμετωπίζουν κατηγορίες για συνωμοσία, φόνο και ανθρωποκτονία και αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον των δικαστικών αρχών.

Ο άτυχος 61χρονος σύμφωνα με τη νεκροψία έφερε εξωτερικά τραύματα από τα χτυπήματα. Σήμερα αναμένεται να γίνει η νεκροτομή για να αποκαλυφθούν τα αίτια του θανάτου του.

loading...