Αμερικανο-ουκρανός αναλυτής: Την άνοιξη η Ρωσία θα επιτεθεί από όλες τις κατευθύνσεις με 500.000 στρατό και πλέον και θα καταλάβει την Ουκρανία

 

”Η ανοιξιάτικη επίθεση του Πούτιν το 2023 πιθανότατα θα γίνει από όλες τις κατευθύνσεις – Βορρά, Ανατολή και Νότο, μια επανάληψη της εισβολής του Φεβρουαρίου 2022 αλλά με διδάγματα και εκατοντάδες χιλιάδες ακόμη στρατεύματα. Θα είναι αιματηρή. Ο χρόνος τελειώνει για τη Δύση να δράσει αποφασιστικά. Πολύ λίγο πολύ αργά. Η Ουκρανία ήταν κατά το 1/3 κατεχόμενη …. Στην επίθεση της άνοιξης του 2023, η Ρωσία θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει 500.000 και πλέον στρατιώτες ή τριπλάσιους και πλέον από όσους χρησιμοποιήθηκαν στην εισβολή τον Φεβρουάριο του 2022, το πιθανό αποτέλεσμα είναι πολύ φρικτό.” Προβλέπει Αμερικανο-ουκρανός αναλυτής και προσθέτει ”

αν η Ουκρανία δεν μπόρεσε να κρατήσει ούτε μια πόλη Soledar, όταν η Ρωσία έριξε μόλις 20.000 στρατιώτες σε αυτήν, σκεφτείτε τι θα συμβεί όταν εισβάλλουν 500.000.

Αν δεν υπάρξει αλλαγή στην πολιτική της Δύσης στον οπλισμό της Ουκρανίας αυτή τη στιγμή, θα βρεθούμε αντιμέτωποι με 2 πιθανά σενάρια αυτό το καλοκαίρι:

1) Προσποιηθείτε ότι είστε σοκαρισμένοι καθώς ο Πούτιν καταλαμβάνει την Ουκρανία.

2) Το ΝΑΤΟ εισέρχεται στην Ουκρανία, κάτι που θα έπρεπε να είχε συμβεί πριν από τις 24 Φεβρουαρίου 2022.”. Το πρώτο σενάριο είναι και το επικρατέστερο. Aν και παθιασμένος εχθρός των Ρώσων βλέπει καθαρά αυτό που έρχεται.

loading...