Φρίκη στο Κέντρο της Αθήνας: Παγίδεψε 23χρονη, τη ‘φυλάκισε’ και την εξέδιδε! Την ανάγκαζε σε 4 ερωτικά ραντεβού την ημέρα!

Ένας 33χρονος Αλβανός, ο οποίος κατηγορείται ότι κρατούσε «φυλακισμένη» σε διαμέρισμα μία 23χρονη ομοεθνή του, με σκοπό να την εκδίδει έναντι αμοιβής μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού, συνελήφθη από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος.

Η σύλληψη έγινε χθες Σάββατο το μεσημέρι ενώ σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων. Από την έρευνα προέκυψε ότι ο 33χρονος από το Μάιο έως τον Αύγουστο του 2020, με τη χρήση σωματικής και ψυχολογικής βίας εξέδιδε τη νεαρή μέσω γραφείου ερωτικών ραντεβού.

Ο κατηγορούμενος φέρεται να «παγίδεψε» το θύμα, το οποίο προσέγγισε ως ιδιοκτήτης νυχτερινού καταστήματος. Φέρεται να της είπε ότι θα της προσφέρει εργασία, συγκεκριμένα ότι θα εργάζεται στο νυχτερινό μαγαζί του, πουλώντας λουλούδια στους πελάτες. Έτσι, επιχείρησε να εκμεταλλευτεί τη δυσχερή οικονομική της κατάσταση.

Αρχικά η 23χρονη ήταν επιφυλακτική απέναντι του, ωστόσο, στη συνέχεια δέχτηκε να δουλέψει για εκείνον.

Στη συνέχεια, την οδήγησε σε διαμέρισμα στα Εξάρχεια, με την πρόφαση της φιλοξενίας και την κατακράτησε χωρίς τη θέλησή της, επιτηρώντας πλήρως τις κινήσεις της. Το διαμέρισμα αυτό δεν ήταν η μόνιμη κατοικία του 33χρονου, όπως αποδείχτηκε από την έρευνα. Το θύμα θυμόταν την περιοχή (Εξάρχεια) αλλά δεν μπόρεσε να θυμηθεί την οδό όπου βρίσκεται το σπίτι όπου κρατούνταν παράνομα από τον φερόμενο ως δράστη.

Στη συνέχεια, ασκώντας σε βάρος της βία, προκειμένου να κάμψει τις αντιστάσεις της, την εξανάγκασε να εκδίδεται, μεταφέροντας την ο ίδιος στα σημεία των ραντεβού με τους πελάτες και παρακρατώντας το σύνολο των εσόδων.

Πήγαινε την 23χρονη σε 4 ερωτικά ραντεβού κάθε μέρα

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 33χρονος πήγαινε την 23χρονη σε τέσσερα ραντεβού την ημέρα. Ο «πελάτης» πλήρωνε 150 ευρώ για το κάθε ραντεβού. Σύμφωνα με την αρχική «συμφωνία», από τα 150 ευρώ τα 50 ευρώ θα τα έπαιρνε το γραφείο που έκλεινε τα ραντεβού, τα 20 ευρώ ο 33χρονος και τα 80 η 23χρονη. Σύμφωνα με το θύμα, ωστόσο, ο 33χρονος της πήρε όλα τα χρήματα που είχε αποκομίσει. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι αυτό σημαίνει ότι ο κατηγορούμενος κέρδιζε 100 ευρώ από το κάθε ραντεβού, δηλαδή 400 ευρώ την ημέρα. Όσον αφορά το γραφείο ερωτικών ραντεβού, κέρδιζε 50 ευρώ από το κάθε ραντεβού (200 ευρώ την ημέρα).

Τα ραντεβού με τους πελάτες (οι οποίοι τα έκλειναν μέσω της ιστοσελίδας του γραφείου) λάμβαναν χώρα σε σπίτια και ξενοδοχεία. Η 23χρονη δεν πήγαινε ποτέ μόνη της αλλά συνοδεία του 33χρονου.

Από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το χρηματικό ποσό των 6.890 ευρώ, το αυτοκίνητο με το οποίο, τη μετέφερε στα ραντεβού και μικροποσότητα κάνναβης.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ συνεχίζεται η έρευνα για τη συμμετοχή του σε παρόμοιες υποθέσεις.

https://europost.gr

loading...