ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ – ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΟ 2023

ΣΕ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ, ΠΑΡΟΤΙ – ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ – ΞΕΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΤΗΣ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ, ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΡΙΣΗ. ΥΠΑΡΧΕΙ «ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ»;

Από την Βρετανία, την Ισπανία, την Γαλλία, μέχρι και τις ΗΠΑ, τα δημόσια συστήματα υγείας περνούν μία τεράστια κρίση επιβίωσης, στην οποία

δεν έφτασαν μόνο και μόνο εξαιτίας της πανδημίας του κορωναϊού.

Και στην Ελλάδα, βεβαίως, όπου το ΕΣΥ έχει περάσει δια πυρός και σιδήρου, η κατάσταση δεν είναι καλύτερη, κάτι που δεν οφείλεται μόνο στον συνδυασμό κοροναϊού, γρίπης και ελλείψεων φαρμάκων, αλλά σε χρόνιες παθογένειες τις οποίες καμία κυβέρνηση δεν μπόρεσε – ή δεν θέλησε – να αντιμετωπίσει.

Τέσσερις παράγοντες που επηρεάζουν την υγειονομική περίθαλψη το 2023

Ο κλάδος της υγειονομικής περίθαλψης θα αντιμετωπίσει μυριάδες προκλήσεις το επόμενο έτος, σύμφωνα με τον ιστότοπο για τα οικονομικά της Υγείας, Medical Economics.

Οι ηγέτες του κλάδου της υγειονομικής περίθαλψης αναμένουν ένα ταραχώδες 2023, αναφέρει εξάλλου πρόσφατη έκθεση της Deloitte.

Η στελέχωση με προσωπικό, ο πληθωρισμός, η συρρίκνωση των περιθωρίων κέρδους και τα ζητήματα της εφοδιαστικής αλυσίδας συγκαταλέγονται στις κορυφαίες ανησυχίες, που θα συνεχίσουν να αποτελούν πρόκληση για τα νοσοκομεία και τα συστήματα υγείας και θα έχουν υπέρμετρη επίδραση στη συνολική στρατηγική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ

loading...