ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΣΚΟΤΩΣΑΝ 10 ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ ΣΤΗ ΤΖΕΝΙΝ ΚΑΙ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ 10 ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ ΣΕ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΥΣΑΛΗΜ!

ΜΕ ΟΦΘΑΛΜΟΝ ΑΝΤΙ ΟΦΘΑΛΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ Η ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ.


3 ΒΙΝΤΕΟ 12 ΦΩΤΟ 

Με οφθαλμόν αντί οφθαλμού απάντησε η Παλαιστίνη στο Ισραήλ. Την Πέμπτη οι ισραηλινές δυνάμεις κατοχής σκότωσαν εννέα Παλαιστίνιους και

τραυμάτισαν αρκετούς άλλους στην πόλη Τζενίν στη Δυτική Όχθη την Πέμπτη, ανακοίνωσε το Παλαιστινιακό Υπουργείο Υγείας. Την Παρασκευή σήμερα Παλαιστίνιος ένοπλος μπήκε σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ και σκότωσε περί τους 10 αποίκους.

Χθες ώρες μετά την επιδρομή στην Τζενίν, ένας δέκατος Παλαιστίνιος σκοτώθηκε σε αυτό που η ισραηλινή αστυνομία αποκάλεσε «βίαιη αναταραχή» κοντά στην Ιερουσαλήμ.Στην επίθεση στον καταυλισμό της Τζενίν σκοτώθηκε και μια ηλικιωμένη γυναίκα.

Σήμερα νωρίτερα η ισραηλινή αστυνομία ανακοίνωσε ότι τουλάχιστον επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν και τρεις τραυματίστηκαν σε πυροβολισμούς κοντά σε συναγωγή στην Ιερουσαλήμ την Παρασκευή. Ο φερόμενος ως δράστης σκοτώθηκε επίσης αργότερα από αστυνομικές δυνάμεις, σύμφωνα με την αστυνομία.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ, BINTEO 
KAI
TΙΣ
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ  ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ



         

loading...