Υπαρχουν δυο ειδων σκουλικια

 

Τα πρωτα ειναι οι νεοταξιτες πολιτικοι που εχουν παραβει τον ορκο τους και αντι να ενεργουν για το οφελος των λαων τους εχουν υποταχθει στην μεγαλη ιδεα της Μεγαλης επανεκκινησης με οτι εγκληματικο περιεχει αυτη.

Δεν υπαρχουν πλεον ιδεολογιες.

Καταλαβετε το.

Ολοι απο ολα τα κομματα ειναι ξεπουλημενα ανδρεικελα τα οποια ακολουθουν τις οδηγιες που τους εχουν δοθει απο αυτους που πραγματικα κυβερνουν και δεν ειναι κανεις απο αυτους στην επιφανεια.

Βρωμεροι και τρισαθλιοι ερπουν σαν τις οχιες παραδομενοι στο οραμα που τους εχουν διδαξει και λειτουργουν υποχθονια καθε μερα ενω την ιδια ωρα υποσχονται λυσεις και αναπτυξη,καλυτερους μισθους και δουλειες,ποταμια και λιμανια στην Καρδιτσα και καθαρση στο πολιτικο συστημα.

Αυτο πλεον δεν καθαριζει με τιποτα.

Διεφθαρμενοι και ψυχοπαθεις εγκεφαλοι οι οποιοι θα κανουν οτι τους πουν χωρις καμια ντροπη.

Τα δευτερα σκουλικια ειναι αυτα που συντομα θα βρισκονται στα πιατα σας,η Ε.Ε.νομοθετει για το καλο σας,δεν βαρεθηκατε πλεον το κρεας?

Τι σας αρεσει στο σουβλακι η την πιτσα?

Ερχονται να το αλλαξουν με καλυτερες διατροφικες συνηθειες.

Ηδη εγκριθηκε η παραγωγη αλευριου απο σκουλικια και πολτο ακριδας για παραγωγη πιτσας και αναμενεται η εγκριση αλλων 12 ειδων σκουλικιων και κατσαριδων.

Και αν ανατρεξετε στις διαφημισεις των τελευταιων μηνων θα δειτε οτι Σουπερ μαρκετ και εταιρειες αναφερονται συνεχεια σε βιωσιμα προιοντα και εναλλακτικες τροφες χωρις να δινουν ακομα πληροφοριες για αυτο που πραγματικα εννοουν,αν επισης σκεφτειτε οτι οι μεγαλες βιομηχανιες τροφιμων δεν ειναι πλεον ανεξαρτητες αλλα παρακλαδια των νεοταξιτων και των σχεδιων τους τοτε θα καταλαβετε οτι οταν ερθει η ωρα να μας ταισουν με οτι αυτοι σχεδιαζουν θα ειναι πολυ ευκολο μιας και δεν θα υπαρχουν πλεον επιλογες.

Το κρεας και οτι παραγεται απο ζωα θα εξαφανιστουν και λογικα θα νομοθετησουν σαν παρανομη και την ιδιωτικη ιδιοκτησια τους,γιαυτο οσοι σκεπτεστε οτι μπορει να εχετε στο κτημα σας η τον κηπο οποιοδηποτε ζωο που παραγει ζωικα προιοντα καλυτερα να το ξεχασετε.

Δυστυχως εμπλεξαν τα ανθρωπινα σκουλικια με τα πραγματικα και επομενος στοχος ειναι:

Εμεις να φαμε τα πραγματικα σκουλικια…

Και τα ανθρωπινα σκουλικια να φανε εμας.

 

Η ΕΡΤ ηδη παρουσιαζει το επομενο χορταστικο μενου με λιχουδιες.

Καλη χωνεψη.

 

Οι φωτογραφιες και μερος των πληροφοριων ειναι απο το:

https://www.facebook.com/DamianosTsagkas

https://harrytsopanos.blogspot.com/2023/01/blog-post_59.html

loading...