Έκτακτο! Το κρίσιμο τριήμερο για ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟΙ !!! Πάνε για μαλλί και θα βγούνε..

Την Πέμπτη το «πράσινο φως» για την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη.
Τι πιστεύει το Μαξίμου ότι θα πράξει ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί ευελπιστεί στη στήριξη από το ΠΑΣΟΚ και οι φόβοι ότι «η κυβέρνηση “πάει για μαλλί, και βγει κουρεμένη”
Την Πέμπτη το «πράσινο φως» για την απαγόρευση του κόμματος Κασιδιάρη

Την Πέμπτη, στο υπουργικό συμβούλιο που θα συνεδριάσει υπό τον πρωθυπουργό, θα δοθεί, όπως μαθαίνουμε, το “πράσινο φως” για την κατάθεση της νομοθετικής διάταξης “ανάχωμα” στο κόμμα του καταδικασθέντος για συμμετοχή στην εγκληματική, νεοναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή Ηλία Κασιδιάρη να μπει στη βουλή.

Βεβαίως, η κυβερνητική πλειοψηφία θα ήθελε να περάσει με αυξημένη πλειοψηφία, δηλαδή και με τις ψήφους του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά δεν φαίνεται εφικτό. Ευελπιστεί, ωστόσο, ότι θα την υπερψηφίσει το ΠΑΣΟΚ – κάτι που αν επιβεβαιωθεί, θα δώσει και ένα άλλο “μήνυμα”.

Όλα αυτά, την ίδια ώρα, που οι οπαδοί των νεοναζί διαδηλώνουν ανενόχλητοι στην Αθήνα και που αρκετοί – και όχι λίγοι – γαλάζιοι βουλευτές – φοβούνται μήπως η κυβέρνηση “πάει για μαλλί, και βγει κουρεμένη”. Οχι μόνο γιατί η προωθούμενη διάταξη μπορεί να αποδειχθεί αντισυνταγματική, αλλά και γιατί ίσως δεν λύσει τελικά το πρόβλημα.

loading...