Το ρωσικό ΥΠΑΜ «δείχνει» τις ΗΠΑ ως υπεύθυνες για την δημιουργία του κορωνοϊού: «Χρησιμοποιείτε τις ασθένειες ως βιολογικά όπλα»

Οι Αμερικανοί αναζητούσαν νέα στελέχη κορωνοϊού και μηχανισμούς μετάδοσής του από τα ζώα στον άνθρωπο.

Το ρωσικό ΥΠΑΜ με ανακοίνωση του «δείχνει» τους Αμερικανούς ως βασικούς υπεύθυνους για την δημιουργία του κορωνοϊού καθώς οι αμερικανικές φαρμακευτικές εταιρείες είχαν παραγάγει τα σκευάσματα του εμβολίου κατά της Covid-19 εκ των προτέρων.

Συν τοις άλλοις οι Αμερικανοί μελετούσαν την ποικιλομορφία στον πληθυσμό των νυχτερίδων, και αναζητούσαν νέα στελέχη κορωνοϊού και μηχανισμούς μετάδοσής του από τα ζώα στον άνθρωπο.

Αυτά τα συμπεράσματα προκύπτουν μετά την μελέτη 20.000 αμερικανικών εγγράφων που βρέθηκαν στα χέρια των Ρώσων κατά την διάρκεια της ρωσικής στρατιωτικής επιχείρησης στην Ουκρανία.

Το υλικό των εγγράφων αποδεικνύει ότι το Πεντάγωνο στόχευε στην δημιουργία παθογόνων για να χρησιμοποιηθούν αργότερα ως βιολογικά όπλα και μάλιστα δοκιμάζονταν στον πληθυσμό της Ουκρανίας.

«Προηγουμένως έχουμε ενημερώσει για τις εργασίες για την ενίσχυση των παθογόνων χαρακτηριστικών του αιτιολογικού παράγοντα COVID-19, που πραγματοποιήθηκαν στο Πανεπιστήμιο της Βοστώνης με πόρους των Η.Π.Α. τον κρατικό προϋπολογισμό, καθώς και την πιθανή συμβολή του Οργανισμού των Ηνωμένων Πολιτειών για τη Διεθνή Ανάπτυξη (USAID) στην εμφάνιση του νέου κορωνοϊού.

Ο βασικός ρόλος στην υλοποίηση των παραπάνω έργων ανήκει στον ενδιάμεσο οργανισμό EcoHealth Alliance όπως αναφέρουν τα διαθέσιμα έγγραφα των Η.Π.Α.

Η Υπηρεσία Μείωσης Αμυντικών Απειλών (DTRA) επιβεβαιώνει ότι από το 2015, επαγγελματίες της προαναφερθείσας εταιρείας μελετούν την ποικιλομορφία στον πληθυσμό των νυχτερίδων, αναζητούν νέα στελέχη κορονοϊού και μηχανισμούς μετάδοσής του από τα ζώα στον άνθρωπο. Πάνω από 2,5 χιλιάδες δείγματα έχουν ερευνηθεί.

Ο υψηλός βαθμός ετοιμότητας των Η.Π.Α. οι κατασκευαστές εμβολίων mRNA για μια πανδημία της νέας λοίμωξης κορωνοϊού εγείρουν ερωτήματα.

Έχει κανείς την εντύπωση ότι οι φαρμακευτικές εταιρείες είχαν παραγάγει τα σκευάσματα εμβολίου εκ των προτέρων, χωρίς να μπορούν να τα εισαγάγουν γρήγορα στην αγορά λόγω των ειδικών χαρακτηριστικών του ιού που ενσωματώνονται στη χαμηλή αποτελεσματικότητα του εμβολιασμού και στις πολυάριθμες παρενέργειες.

Υπενθυμίζεται ότι στις 18 Οκτωβρίου 2019, δύο μήνες πριν από τις πρώτες επίσημες αναφορές για την εμφάνιση της νέας μόλυνσης από τον κορωνοϊό στην Κίνα, το Πανεπιστήμιο John Hopkins, με την υποστήριξη του Ιδρύματος Bill & Melinda Gates, πραγματοποίησε άσκηση Event 201 στη Νέα Υόρκη.

Αυτή η άσκηση προσομοίωσε την επιδημία ενός μέχρι τότε άγνωστου κορωνοϊού που, σύμφωνα με το σενάριο, μεταδόθηκε από τις νυχτερίδες στον άνθρωπο μέσω των χοίρων, του ενδιάμεσου ξενιστή.

Το ξέσπασμα της πανδημίας COVID-19 ακριβώς σύμφωνα με αυτό το σενάριο εγείρει ερωτήματα σχετικά με τον προμελετημένο χαρακτήρα της, τη συμμετοχή των ΗΠΑ σε αυτό το περιστατικό, καθώς και τους πραγματικούς στόχους των Η.Π.Α.

Βιολογικά προγράμματα που στοχεύουν στην ενίσχυση των χαρακτηριστικών των επικίνδυνων παθογόνων».

 

loading...