ΕΠΙΔΡΟΜΕΣ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ WEHRMACHT ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ. ΜΑΣΚΟΦΟΡΟΙ ΝΑΖΗΔΕΣ ΤΗΣ SBU ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ ΣΕ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΝΑΟΥΣ ΣΤΟ ΧΑΡΚΟΒΟ!!!

ΛΕΥΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ! ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΙΝΟΥΚ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ. Ο ΠΕΤΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΔΙΝΕ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ!!!!

Επιδρομές της Ουκρανικής Wehrmacht σε όλη την επικράτεια. Μασκοφόροι ένστολοι των ΕΣΑτζήδων της SBU γόνοι του σχισματικού

αντικανονικού μορφώματος που επινόησε για πολιτικούς λόγους το Φανάρι πουλώντας αιματοβαμμένη εκδούλευση σε ΝΑΤΟ-ΕΕ-ΗΠΑ εισέβαλαν σε εκκλησίες στην περιοχή Χαρκόβου.Τρομοκρατούν, διώκουν, δημεύουν, λεηλατούν. Η λευκή τρομοκρατία της Δύσης..

Το όλο πρόβλημα στο εκκλησιαστικό στην Ουκρανία εντάθηκε από την κίνηση Οικουμενικού να παραχωρήσει (fast-track) Αυτοκεφαλία όχι στην Κανονική Εκκλησία Ορθόδοξη Ουκρανίας υπό τον Ονούφριο που εκείνη τη στιγμή αναγνώριζε όλη η Ορθοδοξία σε παγκόσμια κλίμακα αλλά σε μόρφωμα παράλληλο θεσμό που σχισματίστηκε κατ΄εντολήν του ως συμπίλημα σχισματικών αναθεματισμένων και αχειροτόνητων καραβάνι θεομπαιξίας που είχαν με συνοδικές αποφάσεις καταπατήσει συλλήβδην το εκκλησιαστικό κανονικό δίκαιο. 

Η εξέλιξη αυτή ήταν ένας από τους παράγοντες που συνέβαλε όχι στην ειρήνη που υποσχέθηκε ο Οικουμενικός αλλά στην κλιμάκωση πολέμου με εμπλοκή Ρωσίας. Κατακερμάτισε την Ορθοδοξία.

Η υπό διπλή ομηρία Κων/πολη μετακίνησε το αμετάθετο. Ήρε μετά από 5 αιώνες την δικαιοδοσία της Μητρόπολης Κιέβου από Μόσχα . ”Το κείμενο της διακήρυξης που διανεμήθηκε στην Κωνσταντινούπολη δηλώνει ότι η Σύνοδος του Πατριαρχείου της Κωνσταντινούπολης ακυρώνει την απόφαση υπαγωγής της Μητρόπολης του Κιέβου στη δικαιοδοσία του Πατριαρχείου Μόσχας του 1686. Έτσι, το Οικουμενικό Πατριαρχείο και προχωρά στην παροχή Αυτοκεφαλίας στην εκκλησία της Ουκρανίας.”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ
ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...