Πάλιωσε ο παπάς και η Πισπιρίγκου και βγήκαν τα μεγάλα ονόματα.κάτι σαν το The Voice of Greece

Επείγουσα έρευνα της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σε βάρος του Δ.Αβραμόπουλου για χρηματισμό – Αναταράξεις στην ΝΔ

Η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, ξεκίνησε επείγουσα έρευνα για τις σχέσεις που είχαν αξιωματούχοι της ΕΕ με τον πρώην επίτροπο, Δημήτρη Αβραμόπουλο

Άλλος ένας αιώνιος δελφίνος, που αποδεικνύεται ότι μετουσιώνει όλη τη σαπίλα του καθεστώτος του «δημοκρατικού τόξου». Και του φαίνεται! Πόσο πιο γλοιώδης μπορεί να είναι κανείς; Κι όμως τα πετσωμένα ΜΜΕ χρόνια προσπαθούν να μας πείσουν ότι δεν πρέπει να πιστεύουμε στα μάτια μας… Έτσι, όταν αθωωθεί θα είναι απλά αναμενόμενο.

Τι το παιδευετε;… Ανοιξτε τους λογαριασμους του, οπως και της Καϊλη και εκει θα φανει η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ αληθεια. -Ολους τους λογαριασμους του.

Παρατηρείται πως στα ελληνικά ΜΜΕ πάνε να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο μιλώντας για λόμπι και συμφέροντα. Δεν λένε πως το Καταρ λάδωσε για την Ισλαμοποίηση της Ευρώπης.

Δυο παρατηρήσεις :

Πρώτον, είναι απίστευτα προκλητικοί όλοι αυτοί οι πολιτικοί αληταράδες.

Σε μια εποχή που ο κοσμάκης αγωνίζεται να τα βγάλει πέρα, αυτοί δεν αρκούνται στα 25 χιλιάρικα το μήνα που παίρνουν, αλλά θέλουν περισσότερα.

Δεύτερον, είναι κωμικοτραγικό να βλέπεις το αδηφάγο τέρας των Βρυξελλών να καταβροχθίζει τους υπηρέτες του…

Άντε δημητράκη τα έκανες πολλά ! Μην νομίζεις ότι ξεχάσαμε τα 16 εκ. ενέσεις για τον Η1Ν1 που θάψατε με το ψάλτη στη χωματερή το 2009 ! Ε δημητράκη ?

loading...