Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Ε.Μασκ από τα αρχεία του Twitter για πανδημία Covid-19: Πώς στήθηκε η παγκόσμια δικτατορία

Μια παγκόσμια συνωμοσία που συντόνιζε η κυβέρνηση Μπάιντεν με λογοκρισία, συκοφαντίες, αποκλεισμούς! 

Οι αποκαλύψεις που ήρθαν πριν από λίγο στην δημοσιότητα και τις ανακοίνωσε ο ίδιος ο Ελόν Μασκ, αφορούν:

– Λογοκρισία πληροφοριών που ήταν αληθινές αλλά ενοχλητικές για την κυβέρνηση των ΗΠΑ και τις λοιπές κυβερνήσεις, όπως η ελληνική που τις στήριζαν.

– Απαξιώνοντας τους επιστήμονες που διαφώνησαν

– Φιμώνοντας κάθε αντίθετη άποψη, συμπεριλαμβανομένων ακόμα και αυτών που δημοσιοποιούσαν τα επίσημα δεδομένα του CDC.

Μέχρι στιγμής τα αρχεία του Twitter έχουν επικεντρωθεί σε στοιχεία για τις μυστικές μαύρες λίστες του Twitter. πώς η εταιρεία λειτούργησε ως ένα είδος θυγατρικής των κρατικών υπηρεσιών των ΗΠΑ που κατεύθυναν την προπαγάνδα, ενώ τα στελέχη της πρώην διοίκησης του Twitter (για facebook κλπ. ούτε λόγος για το τι έκαναν σε συνεργασία με τα διάφορα εγχώρια «σκουπίδια») επανέγραψαν τους κανόνες της πλατφόρμας για να ικανοποιήσουν τις δικές τους πολιτικές επιθυμίες.

«Η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών πίεσε το Twitter και άλλες πλατφόρμες μέσων κοινωνικής δικτύωσης να ανεβάσουν συγκεκριμένο περιεχόμενο και να καταστείλουν άλλο περιεχόμενο σχετικά με τον Covid-19.

Εσωτερικά αρχεία στο Twitter που είδα έδειξαν ότι στελέχη της κυβέρνησης Τραμπ, αλλά και ολοκληρωτικά η κυβέρνηση Μπάιντεν πίεσαν άμεσα τα στελέχη του Twitter να λογοκρίνουν το πανδημικό περιεχόμενο της πλατφόρμας σύμφωνα με τις επιθυμίες τους.

Κατά την έναρξη της πανδημίας, σύμφωνα με σημειώσεις της συνεδρίασης, ο Πρόεδρος Τραμπ ανησυχούσε ιδιαίτερα για τον πανικό στις αγορές.

Όταν ανέλαβε ο πρόεδρος Μπάιντεν, ένα από τα πρώτα αιτήματα συνάντησης με στελέχη του Twitter ήταν για τον Covid. Η εστίαση ήταν στους “λογαριασμούς Αντιεμβολιαστών”. Ειδικά ο Alex Berenson (pρώην δημοσιογράφος των New York Times).

Το καλοκαίρι του 2021, ο πρόεδρος Μπάιντεν είπε ότι οι εταιρείες μέσων κοινωνικής δικτύωσης “σκότωναν ανθρώπους” επειδή “επέτρεπαν την παραπληροφόρηση για τα εμβόλια”.

Ο λογαριασμός του Μπέρενσον ανεστάλη ώρες μετά τα σχόλια του Μπάιντεν και ξεκίνησε στην πλατφόρμα τον επόμενο μήνα (σ.σ. το YouTube και το Faceobook απαγόρευσαν εκατομμύρια λογαριασμούς και εκατοντάδες λογαριασμούς ΜΜΕ που απλά ρωτούσαν “Γιατί” και “πώς”).

Ο Berenson μήνυσε το Twitter και στη νομική διαδικασία, το Twitter αναγκάστηκε να αποδεσμεύσει ορισμένες εσωτερικές επικοινωνίες, οι οποίες έδειχναν άμεση πίεση του Λευκού Οίκου στην εταιρεία να αναλάβει δράση κατά του Μπέρενσον (στην Ελλάδα οι λεγόμενοι Fact Checkes του FB θέριζαν κάθε ελεύθερη και ανεξάρτητη φωνή κατασυκοφαντώντας την, ενώ η επικεφαλής του Facebook στην Ελλάδα ήταν σε ανοικτή γραμμή με το Μαξίμου, όπως αποδείχθηκε από το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων!).

Και συνεχίζει ο Ελον Μασκ:

«Μια σύνοψη του Δεκεμβρίου 2022 των συναντήσεων με τον Λευκό Οίκο από τη Lauren Culbertson, την Επικεφαλής Δημόσιας Πολιτικής του Twitter, προσθέτει νέα στοιχεία για την εκστρατεία πίεσης του Λευκού Οίκου και επιβεβαιώνει ότι επανειλημμένα προσπάθησε να επηρεάσει άμεσα την πλατφόρμα.

Η Culbertson έγραψε ότι η ομάδα Μπάιντεν ήταν «πολύ θυμωμένη» που το Twitter δεν ήταν πιο επιθετικό στον αποκλεισμό πολλαπλών λογαριασμών. Ήθελαν το Twitter να κάνει περισσότερα.

Τα στελέχη του Twitter δεν συνθηκολόγησαν πλήρως με τις επιθυμίες της ομάδας Μπάιντεν. Μια εκτενής ανασκόπηση των εσωτερικών επικοινωνιών στην εταιρεία αποκάλυψε ότι οι εργαζόμενοι συχνά συζητούσαν περιπτώσεις μετριοπάθειας με μεγάλη λεπτομέρεια και με περισσότερη προσοχή από ό,τι έδειξε η κυβέρνηση για την ελευθερία του λόγου.

Αλλά το Twitter απέκλεισε τις απόψεις —πολλές από γιατρούς και επιστημονικούς εμπειρογνώμονες— που έρχονταν σε αντίθεση με τις επίσημες θέσεις του Λευκού Οίκου. Ως αποτέλεσμα, χάθηκαν θεμιτά ευρήματα και ερωτήματα που θα διεύρυναν τη δημόσια συζήτηση.

Υπήρχαν τρία σοβαρά προβλήματα με τη διαδικασία του Twitter:

Πρώτον, μεγάλο μέρος της εποπτείας περιεχομένου διεξήχθη από ρομπότ, εκπαιδευμένα στη μηχανική μάθηση και την τεχνητή νοημοσύνη – εντυπωσιακό στη μηχανική τους, αλλά ακόμα πολύ ακατέργαστο για τέτοια  εργασία.

Δεύτερον, οι υπεργολάβοι, σε μέρη όπως οι Φιλιππίνες, μεσολάβησαν επίσης στο περιεχόμενο. Τους δόθηκαν δικαιώματα αποφάσεων για να βοηθήσουν στη διαδικασία, αλλά η ανάθεση σε μη ειδικούς να κρίνουν tweets για πολύπλοκα θέματα όπως η μυοκαρδίτιδα και τα δεδομένα αποτελεσματικότητας της μάσκας εμπεριείχαν ένα σημαντικό ποσοστό σφάλματος.

Με απλά λόγια, ένας εργαζόμενος από τις Φιλιππίνες που ήξερε απλά να χειρίζεται υπολογιστή, μπορούσε να λογοκρίνει έναν καθηγητή του Χάρβαρντ!

Τρίτον, το πιο σημαντικό, το σκανδαλο  με υπαλλήλους υψηλότερου επιπέδου στο Twitter που επέλεξαν τα στοιχεία εισόδου για τα bots και τα δέντρα αποφάσεων και αποφάσισαν με υποκειμενικά κριτήρια τις κλιμακούμενες υποθέσεις και τις αναστολές λογαριασμών. Όπως συμβαίνει με όλους τους ανθρώπους και τους θεσμούς, υπήρχε ατομική και συλλογική προκατάληψη

Να λοιπόν που ο Έλον Μασκ εξελίσσεται σε έναν από τους σπουδαιοτερους αγωνιστές εναντίον της ΝΤΠ.

Ως φαίνεται πρέπει να είχε μέχρι πρότινος λάθος πληροφορηση, τόσο για το covid όσο και για το ζήτημα της Ουκρανίας….. (όπως άλλωστε το 90% των πολιτών)!!

Δεν είναι σωστό να καταδικαζουμε “a priori” εκ των προτέρων, κάποιον επειδή είναι πλούσιος….. (αυτό μας χαρακτηρίζει ως κομπλεξικους) ή επειδή υπερασπιζεται την εξέλιξη της τεχνολογίας…. (αυτό μας κάνει ελεεινους ιερόεξεταστές του μαύρου Μεσαίωνα)

loading...