ΦΑΙΝΕΤΑΙ TΩΡΑ ΠΙΘΑΝΗ Η ΜΑΖΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ; ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ!

ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗΣ ΘΑΡΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΤΩΝ ΜΑΖΩΝ, ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ

Γράφει ο Gary D. Barnett :
Μετάφραση: Απολλόδωρος

Εκπληκτικά πράγματα συμβαίνουν σήμερα, αλλά ακόμα λίγοι δίνουν προσοχή. Αυτό είναι μια παρωδία, διότι η σημασία κάθε αντίστασης στο

κράτος, σε οποιοδήποτε κράτος, αν αγκαλιαστεί, μπορεί να οδηγήσει μόνο σε έναν πιο ελεύθερο κόσμο. 

Αυτή η χώρα και ο κόσμος, έχουν πέσει στη δουλεία οικειοθελώς, και ως εκ τούτου έχουν αποδεχθεί το status quo που είναι η δουλοπαροικία, αντί να προσκολλώνται και να υποστηρίζουν κάθε είδους διαφωνία ως απαραίτητη για την επιβίωση του ανθρώπου. 

Αυτή η αλήθεια αποφεύγεται από τους περισσότερους προκειμένου να τα βγάλουν δήθεν πέρα χωρίς συγκρούσεις, αλλά οι συγκρούσεις μόνο αυξάνονται σε αυτό το περιβάλλον παθητικότητας. Όταν η σύγκρουση μεγαλώνει λόγω της έλλειψης θάρρους και της αδιαφορίας των μαζών, ανοίγει ο δρόμος για την καταστροφή της ελευθερίας.

Σε αυτό το στάδιο του παιχνιδιού, εκείνοι που έχουν επιλέξει να κυβερνούν κερδίζουν στην προσπάθεια να κατέχουν και να ελέγχουν τη γη, αλλά αυτό μπορεί να αλλάξει μέσα σε μια νύχτα. Το μοντέλο της Κίνας που υποστηρίχθηκε, χρηματοδοτήθηκε και οικοδομήθηκε από τις ΗΠΑ και τα δυτικά έθνη, και το οποίο μιμήθηκε η Δύση τα τελευταία χρόνια, αρχίζει να καταρρέει. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...