ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ. TΟ ΣΧΕΔΙΟ ΜΑΧΗΣ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ. ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΕ 3 ΑΞΟΝΕΣ ΜΕ 540.000 ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΘΜΕΥΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΕΡΙΜΕΤΡΙΚΑ!

ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ, «ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΗΚΟΝΤΑ ΤΗΣ ΕΙΔΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗΣ… ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ ΑΝΕΥ ΟΡΩΝ».

Τέλος του παιχνιδιού στην Ουκρανία. Tο Σχέδιο Μάχης του Πούτιν: Καταστροφή υποδομών, διακοπή γραμμών ανεφοδιασμού και επίθεση σε 3 άξονες με 540.000

στρατιώτες που σταθμεύουν τώρα περιμετρικά! Kατάληψη μεγάλων πόλεων και κατάλυση καθεστώτος… Επίκειται η τελική ολοκληρωτική ρεπίθεση..

«Το αδιαμφισβήτητο στρατηγικό κέντρο βάρους της Ουκρανίας είναι οι δυτικοί της διάδρομοι προς τα πολωνικά σύνορα, όπου η συντριπτική πλειονότητα της πολεμικής της υποστήριξης εισέρχεται στη χώρα. 

Το επιχειρησιακό κέντρο βάρους της Ουκρανίας είναι οι γραμμές ανεφοδιασμού της που εκτείνονται ανατολικά από το Κίεβο για να ενωθούν με τις διάφορες θέσεις πρώτης γραμμής της Ουκρανίας. Χωρίς αυτούς τους δύο διαδρόμους, θα ήταν σχεδόν αδύνατο για το Κίεβο να διατηρήσει τις πολεμικές επιχειρήσεις για περισσότερες από μερικές εβδομάδες. 

Ως εκ τούτου, ο Πούτιν μπορεί να υπολογίσει ότι η καλύτερη χρήση αυτών των επιπλέον 218.000 στρατιωτών θα είναι η εκτόξευση ενός άξονα τριών οδών για την αποκοπή αυτών των δύο οδών ανεφοδιασμού. (Αντισυνταγματάρχης Daniel L. Davis, Senior Fellow for Defense Priorities and Contributing Editor το 1945)


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ




loading...