ΠΟΥΤΙΝ: «O ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΠΥΡΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΕΧΕΙ ΑΥΞΗΘΕΙ. ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΧΩΡΑ Β΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΥΠΑΡΞΗΣ. ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΤΟ 2014»

Η ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΔΗΛΩΣΗΣΗ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑΣ 

ΒΙΝΤΕΟ 

Ο κίνδυνος πυρηνικού πολέμου αυξάνεται, δήλωσε ο Ρώσος Πρόεδρος στις 7 Δεκεμβρίου. Ωστόσο, υπενθύμισε τον καθαρά «αποτρεπτικό» χαρακτήρα

των όπλων αυτών…

Ο Πρόεδρος Πούτιν εκτίμησε στις 7 Δεκεμβρίου ότι ο κίνδυνος ενός πυρηνικού πολέμου έχει αυξηθεί καθώς προήδρευσε συνεδρίασης του Συμβουλίου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. . Ωστόσο, η Ρωσία θεωρεί αυτό το όπλο μαζικής καταστροφής μόνο ως μέσο αποτροπής, υπενθύμισε. 

Σύμφωνα με τον ίδιο, η Ρωσία έχει τα πιο σύγχρονα πυρηνικά όπλα στον πλανήτη: “Τώρα είναι ξεκάθαρο γεγονός”, επέμεινε ο Ρώσος αρχηγός του κράτους. Και για να προσθέσει: “Δεν έχουμε τρελαθεί, συνειδητοποιούμε τι αντιπροσωπεύουν τα πυρηνικά όπλα”.

Την 1η Δεκεμβρίου, ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών είχε ήδη προειδοποιήσει για τον «τεράστιο κίνδυνο» ότι μια αντιπαράθεση μεταξύ πυρηνικών δυνάμεων θα μπορούσε να εκφυλιστεί σε ατομικό πόλεμο. Ένα ευαίσθητο θέμα, για το οποίο ωστόσο τα ΜΜΕ θα έπρεπε να αποφεύγουν να κάνουν εικασίες, είχε υπογραμμίσει λίγο νωρίτερα.

ΔEΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ KAI TO BINTEO ΣΤΟ ΟΙΜΟΣ-ΑΘΗΝΑ   




   

loading...