Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα, Kill and Control- σκοτώστε και ελέγξτε


GEWKWN:

Αν χάσουμε αυτή τη μάχη, δεν θα υπάρξει επόμενη μάχη. Γιατί; Γιατί αυτή η μάχη είναι για ότι σημαίνει να είσαι άνθρωπος – ανθρώπινη ταυτότητα, ανθρώπινη ελευθερία, ανθρώπινα δικαιώματα, ιδιωτικότητα, αξιοπρέπεια, ελεύθερη βούληση και οτιδήποτε άλλο κάνει τη ζωή να αξίζει και τέλος για τον έλεγχο της Γης και όλων των πόρων της.

Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα, Kill and Control  1 :

1.       Με την ΕΥΓΟΝΙΚΗ,  Ορισμός : Η μελέτη για τη βελτίωση ενός πληθυσμού μέσω επιλεγμένης αναπαραγωγής με την πεποίθηση ότι τα επιθυμητά χαρακτηριστικά θα επικρατήσουν και τα ανεπιθύμητα θα εξαλειφθούν. Η πρακτική αυτή μπορεί να έχει κάποια χρησιμότητα σε ελεγχόμενους πληθυσμούς ζώων, είναι όμως ανήθικο να εφαρμόζεται στους ανθρώπους.

2.       Με τον Υπερανθρωπισμό δηλαδή τον επανασχεδιασμό του ανθρώπινου όντος σε μια τεχνολογική βάση.  Αυτό, παράλληλα με τις ευγονικές «βελτιώσεις» σε γενετικό επίπεδο, θα  επιτευχθεί με σταδιακή ενσωμάτωση της τεχνολογίας, που θα αντικαθιστά τα φθαρτά φυσικά τμήματα του ανθρώπινου σώματος, συμπεριλαμβανομένου και του εγκεφάλου.

Αυτά τα προγράμματα περιλαμβάνουν προσπάθειες για την ανάπτυξη σχετικών τεχνολογιών,  συμπεριλαμβανομένων εκείνων που σχετίζονται με το 5G (και, αρκετά σύντομα, το 6G), τα στρατιωτικά όπλα, την τεχνητή νοημοσύνη [AI], την ψηφιακή ταυτότητα, την νανοτεχνολογία και την βιοτεχνολογία, τη ρομποτική, ο κβαντικός υπολογιστής, που θα υπονομεύσουν την ανθρώπινη ταυτότητα, την ανθρώπινη ελευθερία, την ανθρώπινη αξιοπρέπεια, την ανθρώπινη βούληση ή/και το απόρρητο. Μεταξύ άλλων δυσμενών αποτελεσμάτων, αυτές οι τεχνολογίες θα μας στερήσουν τον έλεγχο των δικών μας τραπεζικών και οικονομικών.

ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΕΡΗΜΩΣΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΚΑΙ ΦΥΛΑΚΙΣΗ ΟΣΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΙΝΕΙ ΖΩΝΤΑΝΟΙ

Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα, Kill and Control  2 :

1.       Να αποσυνδέσουν τους ανθρώπους από τη φύση, και να καταστρέψουν την αίσθηση της φυσικής τροφής. δηλαδή να καταστρέψουν τον ανθρώπινο πολιτισμό. Θα πάρουν τον πλήρη έλεγχο των αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων και να απαλλαγούν από τα φυσικά τρόφιμα δημιουργώντας κρέας που καλλιεργείται στο εργαστήριο και συνθετικά τρόφιμα. Παρακολουθείστε την προοδευτική καταστροφή μικρών αγροτών, την προώθηση γενετικά τροποποιημένων οργανισμών, την καταστροφή των αλυσίδων εφοδιασμού τροφίμων, και τις συνεχείς προσπάθειες να ταΐζουν τους ανθρώπους με έναν συνδυασμό συνθετικών σκουπιδιών και υποκατάστατων τροφίμων με βάση τα ΕΝΤΟΜΑ. ΕΔΩ αξίζει τον κόπο να θυμηθούμε το περιβόητο σχόλιο του Χένρι Κίσινγκερ: «Όποιος ελέγχει την προσφορά τροφίμων ελέγχει τους ανθρώπους».

2.       Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα, Kill and Control  3 :  Έλεγχος Τροφίμων και Πανδημίας: Από την αρχή της λεγόμενης πανδημίας, οι παγκόσμιες αλυσίδες εφοδιασμού αγαθών, συμπεριλαμβανομένων των τροφίμων, έχουν διαταραχθεί σοβαρά με σκοπό να αναγκαστούν να καταρρεύσουν.

3.       Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα, Kill and Control  4 :  με το εμβόλιο mRNA του Covid-19, Οι ενέσεις Covid-19 σχετίζονται πλέον με την πήξη του αίματος, τη μυοκαρδίτιδα, την περικαρδίτιδα, τη θρόμβωση, τη θρομβοπενία, την αναφυλαξία, την παράλυση Bell, το σύνδρομο Guillain-Barré και τον καρκίνο, μεταξύ άλλων.  Τα lockdown σε όλο τον κόσμο, έχουν χρησιμοποιηθεί για να τρομοκρατήσουν τον παγκόσμιο πληθυσμό ώστε να πιστέψει ότι ο Covid-19 υπάρχει ως ζωντανός ιός και ότι η μόνη στρατηγική επιβίωσης είναι η χρήση μιας τεχνολογίας βιολογικών όπλων που μεταμφιέζεται σε εμβόλιο

4.       Σκοτώνοντας την Ανθρωπότητα, Kill and Control  5 :  Η τοποθέτηση κεραιών 5G, χωρίς ούτε ένα βιολογικό τεστ ασφάλειας, είναι ένα αποτρόπαιο έγκλημα αν κατανοήσει κανείς το κίνητρο πίσω από αυτή την ανάπτυξη. Το 5G είναι μια τμηματοποιημένη ανάπτυξη όπλων που μεταμφιέζεται ως μια καλοήθης τεχνολογική πρόοδος για βελτιωμένες επικοινωνίες και ταχύτερες λήψεις. Τα θανατηφόρα αυτόνομα οπλικά συστήματα (LAWS) απαιτούν από τα δίκτυα 5G να διατηρήσουν τη γεωγραφική τους θέση και να πλοηγηθούν στο περιβάλλον τους στον στόχο. Αυτά τα όπλα δεν μπορούν να βασίζονται σε δορυφορικές επικοινωνίες λόγω της πιθανότητας δυσμενών καιρικών φαινομένων και καθυστέρησης σήματος να διαταράξουν τα σήματα τους, επομένως πρέπει να έχουν τοπικά τοπικά δίκτυα 5G για το επερχόμενο περιβάλλον του πεδίου μάχης της πόλης, για ικανότητα δολοφονίας και για κυριαρχία στο πεδίο μάχης σε προγραμματισμένους μελλοντικούς πολέμους.

 

Συμπέρασμα: Η τρελή Παγκόσμια τάξη έχει ξεκινήσει το τελικό στάδιο ενός μακροχρόνιου σχεδιασμένου προγράμματος για να εξοντώσει ένα σημαντικό ποσοστό του ανθρώπινου πληθυσμού και να υποδουλώσει όσους μείνουν ζωντανοί. Έχουν αντιπροσώπους (συμπεριλαμβανομένων διεθνών οργανισμών όπως ο ΟΗΕ και ο ΠΟΥ, πολιτικοί, ιατρικό προσωπικό, κυβερνητικά και εταιρικά μέσα ενημέρωσης) σε όλη την κοινωνία που παίζουν ρόλο στην εφαρμογή αυτού του προγράμματος για λογαριασμό τους.

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ    15 Ιαν 2022   ‘’Θα βλέπετε κυβερνήσεις  που θα πέφτουν η μια μετά την άλλην, θα δείτε κυβερνήσεις και κυβερνώντες που θα εγκαταλείπουν τις χώρες τους άρον-άρον, και θα κατηγορούνται από αυτούς που είναι να κατηγορηθούν και οι ίδιοι, από τους συνεργάτες τους, αλλά στο τέλος θα περάσουν από φοβερές αίθουσες, όλοι μαζί και ο καθένας θα πάρουν αυτό που τους ανήκει για το μεγάλο κακό που ξεκίνησαν και έκαναν στην ανθρωπότητα.

Γύρω από εσάς  (Ελλάδα και Κύπρο)  παιδιά μου θα υπάρχουν χιλιάδες άταφοι   αλλά και τάφοι ανοιχτοί που δεν προλάβαιναν να τους κλείσουν, μεγάλο το κακό…… θα υπάρχουν χιλιάδες που θα συγκρούονται μεταξύ τους, θα τρώγονται μέρα νύχτα και στο τέλος θα καταλάβουν το τι έχουν κάνει.

loading...