Fox News για Κλάους Σβαμπ: «Είναι η απόλυτη ενσάρκωση του κακού – Θέλει να τρώμε έντομα και να ζούμε σε μικροσκοπικά σπίτια»

Το θέμα δεν είναι το τι θέλει ο κάθε γεροανώμαλος.  Το θέμα είναι γιατί τους ακολουθούν κατά πόδας και του κάνουν υπακοή ο κάθε ξεπουλημένος Kοulis, o κάθε Macron, και ο κάθε Trudeau! Βάλτου στολή ναζί και είναι ίδιος οι πρόγονοί τους οι σφαγείς…να βάλει και τα φτερά που του αρέσουν και είναι αυτό που αρέσκονται οι <<δημοκρατικοί>> των ΗΠΑ…. Ας ξεκινήσει ο ίδιος να τρώει κατσαρίδες γκουρμέ και να ζεί σε εργατικές κατοικίες και θα το σκεφτούμε και εμείς.. Ένας σκοτεινός, μπερδεμένος, παρανοϊκός και πολύ ηλικιωμένος ( 84 ετών) άνθρωπος καλύτερα να αποσυρθεί σε κάποιον οίκο ευγηρίας να περάσει το σύντομο υπόλοιπο της ζωής του παρά να διαφημίζει τα άσχημα απωθημένα του.

Ειναι σαφέστατα ενας μικρος αντιχριστος, ισως και ο ίδιος ο ψευδοπροφητης του ή κάποιος από τους πρόδρομους του, που θα προηγηθούν, σύμφωνα με τις Γραφές. Πρέπει να εξουδετερωθεί άμεσα ! Είθε να δώσει ο ΘΕΟΣ να μην δοκιμαστούν οι άνθρωποι του περισσότερο από όσο αντέχουν ! Και έτσι θα γίνει !

Όσο πήγαιναν καλά τα πράγματα δεν ασχολιόταν κανείς… Ήρθε η ώρα να μάθει και ο τελευταίος πολίτης ότι αυτοί που μας κυβερνάνε δεν είναι εκλεγμένοι, όπως η Ούρσουλα κ.ά… Το ευρωκοινωβούλιο είναι εκεί απλά για να νομιμοποιεί με την ψήφο του και να μας λένε μετά ότι όλα αυτά αποφασίστηκαν δημοκρατικά. Πάμε καλά…

ΠΙσω απο την σκηνη οπου πρωταγωνιστουν οι εντολοδοχοι πολιτικοι ηγετες υπαρχει το παρασκηνιο που στην πραγματικοτητα απο εκει κυβερνουν τον κοσμο . Αυτος ο Κλάους Σβαμπ δεν ειναι τυχαιο προσωπο για να τον προσκυνουν ολοι. Πρεπει ειναι μεγας ηγετης στην μεγαλυτερη υποχθονια σατανικη οργανωση οπως π.χ. Skull and Bones και ποιος ξερει τι αλλο παιζει με αυτον. Μην ξεχναμε τον μυθο του σπηλαιου του Πλατωνα .

loading...