ΑΥΤΟΊ ΠΟΥ ΕΠΈΒΑΛΑΝ ΤΗΝ ΤΥΡΑΝΝΊΑ ΤΟΥ COVID ΖΗΤΟΎΝ ΣΥΓΧΏΡΕΣΗ…

 

Ποτέ στην Παγκόσμια Ιστορία η ανθρωπότης δεν έζησε αυτού του είδους τον φασισμό, την απανθρωπιά μιας δήθεν ελίτ που πιστεύει στη μετανθρώπιση, που διαιτάται με αδρενόχρωμα και που κατέστησε την παιδοφιλία – τυραννία των παιδιών ως προσόν πολιτικής και όχι μόνο ανέλιξης.

Τελικά ο Καπιταλισμός και ο Κομμουνισμός ήταν οι δύο όψεις του ίδιου νομίσματος.

Σήμερα το μόνο Κομουνιστικό κόμμα που αντιστάθηκε στη Νέα Τάξη Πραγμάτων, σε σχετική αντίθεση με την ηγεσία του, ήταν το ΚΚ Κίνας.

Όλα τα κόμματα της μεταπολίτευσης ήταν Δούρειοι Ίπποι με πολλούς αρχηγούς και στελέχη ανήκοντα σε Λέσχες, ΚΙΣΕ, Soros, αποκρυφιστικές οργανώσεις κλπ.

Αρχίζει να γίνεται ξεκάθαρο ότι το ολοκαύτωμα μικρό ή μεγάλο ήταν έργο Χαζάρων. Ο Παλαιστινιακός Λαός παραμένει φυλακισμένος, ενώ ο Λίβανος υπέστη Χριστιανών κάθαρση.  

Ερευνώντας καταλήγουμε ότι η ΕΕ και το ΝΑΤΟ σιωνοκρατούνται.

Η Πατρίδα μας με το ζόρι την έβαλαν, χωρίς δημοψήφισμα, στην Ευρωπαϊκή Ένωση με σκοπό να την χρεωκοπήσουν και να την διαλύσουν.

Άπαντες οι πρωθυπουργοί της μεταπολίτευσης συνέβαλαν στην καταστροφή της Πατρίδος μας, ουδείς δεν διεκδίκησε τις Γερμανικές αποζημιώσεις αλλά ούτε διεκήρυξε την ύπαρξη ΑΟΖ (πράξη μονομερής προς τον ΟΗΕ).

Η εντύπωση που αποκομίζει ο ενημερωμένος πολίτης είναι ότι όλοι αυτοί οι πολιτικοί εργάζονται για να αποκομίσουν προσωπικά, οικονομικά και πολιτικά οφέλη αγνοώντας το Εθνικό συμφέρον

Μας το είπε ξεκάθαρα η ομόαιμή τους κυρία Μπενάκη, ενώ η επιτροπή του Πατριωτικού Χώρου, που αναλύει τις πράξεις των πολιτικών, έχει καταγράψει συμπεριφορές και πράξεις που ξεπερνούν τα όρια της προδοσίας,

Τυχαίο όμως  είναι ότι και οι έξη εταιρείες παραγωγής των εμβολίων είχαν Διευθύνοντες Συμβούλους Χαζαρο-εβραίους

Ο βομβαρδισμός της Σερβίας αποτελεί το πλέον αποτρόπαιο έργον της σιωνοκρατούμενης Αμερικής, που χρησιμοποιώντας το ΝΑΤΟ κατέστρεψε και σκότωσε αθώους ενώ το απεμπλουτισμένο Ουράνιο ακόμη σπέρνει το θάνατο στις παραδουνάβιες περιοχές.

Τα πάντα τέλειωσαν για όλους αυτούς τους παλιάνθρωπους, που νόμισαν ότι με τον COVID 19, το οξείδιο του Γραφενίου, τους ψεκασμούς, το 5G,  το παραμύθι της κλιματικής αλλαγής, τη λαθρομετανάστευση, θα δολοφονήσουν  με το έτσι θέλω εκατομμύρια ανθρώπων, παιδιών κλπ.

Ο σκοπός τους ήταν ή ποδηγέτηση και η μείωση του πληθυσμού.

Οι Χαζάροι, οι 13 οικογένειες που έχοντας τις τράπεζες , τα πετρέλαια τον έλεγχο της Υγείας των ΗΠΑ και όχι μόνο, ασέλγησαν σε βάρος της ανθρωπότητας συμπεριλαμβανομένου και του Ισραηλινού Λαού.

Οι άνθρωποι που πρωταγωνίστησαν σε αυτή την προσπάθεια για την διάλυση της Δύσης ήταν «ημίαιμα» π,χ  Μέρκελ, ΓΑΠ, «Κούλης», «Ερντογάν» κλπ.

Τα βραβεία Nobel,  τα Πανεπιστήμια, που δεν σεβάστηκαν τους κόπους της επιστημονικής ελίτ, έδιναν βραβεία και επαίνους σε οσφυοκάμπτες  και ερπετά, αφού και ο ΓΑΠ εκλήθη στο Harvad να εξηγήσει πως επέτυχε να διασώσει στην Ελλάδα.

Η κομματοκρατία και η συναλλαγή δίνει το δικαίωμα στον εκάστοτε Πρωθυπουργό να εναλλάσσεται με τον αντίπαλόν του σκορπώντας ή υποθηκεύοντας τον πλούτο της Πατρίδος μας. Η πολιτική αντιπαράθεση εξικνείται στο ποίος έβλαψε περισσότερο την Πατρίδα μας.

Κόμματα που χρωστούν θα έπρεπε άμεσα να αποκλείονται των εκλογών

Με αποχή που ξεπερνά το 40-55% των εγγεγραμμένων εκλογέων, με Ελληνοποιήσεις της κακιάς ώρας, με εξαγορά ψήφων και καταμέτρηση των αποτελεσμάτων από εταιρείες που χρησιμοποιούν ειδικό λογισμικό και με ΜΜΕ που αποκρύβουν ή διαστρεβλώνουν την αλήθεια, κάθε αποτέλεσμα είναι αμφισβητήσιμο.  

Η Ελλάδα πρέπει να φύγει από το ΝΑΤΟ και την ΕΕ και να καταστεί πάλι ο Φάρος του Ωραίου, του Μεγάλου και του Αληθινού

Υποβάλλεται παράκληση όπως ο υγιής ιατρικός κόσμος να ενεργήσει τα δέοντα για να σταματήσει τις επιπτώσεις των εμβολίων αρχίζοντας από τα παιδιά. Σημαντικό επίσης πρόβλημα αποτελεί πλέον η μετάγγιση αίματος. Τελικά ο Covid απεδείχθη ΄τι αποτελεί ένα τεταρτοταγές βιοχημικό όπλο που συνίσταται από τον Ιό, το εμβόλιο, το 5G και τα Chemtrails (Ψεκαστικά αεροπλάνα)

Στέργιος Σμυρλής

loading...